Elektriker Hillerød

Har du brug for en lokal elektriker i Hillerød eller omegnen af Nordsjælland til at udføre dit el-arbejde? Så er JJ Montering det helt rigtige valg for dig. Vi med mange års erfaring i branchen. Se her hvorfor vi bliver valgt som kundernes foretrukne elektriker:

  Vedhæft fil


  Kompetent og erfaren elektriker i Hillerød

  Med JJ Montering er du garanteret kompetente elektrikere i Hillerød og omegn, der kan deres håndværk. Alle vores elektrikere har de rette certifikater, og kan varetage enhver opgave indenfor el-faget. 

  Vi udføre alle elinstallationer lige efter bogen, og har altid en finger på pulsen, når det kommer til de seneste nyheder i vores branche. Dette betyder at vi løbende holder os fagligt opdateret i de nyeste krav og materialer indenfor elektrikerbranchen. 

  Det betyder at du altid kan regne med, at vi kan udføre og levere korrekt el-arbejde.

  Dine behov i højsædet

  Har du hermed problemer med strømmen i hjemmet, eller er du i gang med den større renovering, så får du en erfaren elektriker til at hjælpe. 

  Vi har altid fokus på at lytte til dine behov, så vi bedre og mere præcist kan komme med et skræddersyet tilbud til din el-opgave. Vi står altid klar til hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os og indhent vores uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

  Elektriker døgnvagt Hillerød

  Hos JJ Montering sidder vi klar døgnet rundt til at hjælpe dig, hvis du står overfor et akut problem med dine elinstallationer. Hvis du er i tvivl, om dit problem er akut, så kan du trygt kontakte vores elektriker døgnvagt. Det er nemlig altid bedst at være på den sikre side. Dem der sidder på vores døgnvagt har erfaring i at rådgive og vejlede dig i en kritisk situation og i at løse akutte el problemer.

  Vi har altid en erfaren og kompetent elektriker på døgnvagten. Vi er klar til at rykke ud og hjælpe dig hvis du oplever følgende:

   

  JJ Montering står altid klar til at hjælpe dig med dit akut problem. Det eneste du skal gøre er, at kontakte os på vores telefon, som du finder lige her:

  Som din elektriker i Hillerød, kan vi hjælpe dig med følgende

  lader til bil

  Opsætning af lade stander

  Er du lige blevet ejer af en lækker elbil og gerne vil have monteret en ladestander derhjemme, i boligforeningen eller på arbejdet? Så er vi eksperter i montering af ladestander til elbiler.
  elektrikerarbejde

  Udskiftning af el tavle

  Der kan være mange grunde til at din el-tavle skal skiftes. Det er vigtigt at arbejdet bliver udført af en fagmand, så alle love og regler bliver fuldt til punkt og prikke. Vi har meget erfaring, og de rette kompetencer til at udføre arbejdet.
  Elektrikerarbejde

  El-renoveringer

  Skal du have optimeret dine el-installationer i hjemme? Hos JJ montering tilbyder vi forskellige slags opgaver. Det kan være udskiftning af ledninger bag væggene, udskiftning af stikkontakter, og optimering af spare venlige el-løsninger.
  elektrikerarbejde

  Almene El-opgaver

  Vi udfører alle slags opgaver, og hos JJ montering er der ikke en opgave der er for lille eller for stor. Vi ankommer hurtigt til stedet og går aldrig før det hele spiller. Vi foretager elektriske reparationer af høj kvalitet.

  Kontakt JJ Montering i dag

  Står du og skal bruge en erfaren elektriker i Hillerød eller i omegnen af Nordsjælland, der har styr på sit håndværk? Så er du altid velkommen til at kontakte os på vores telefon 40 63 31 37,  eller send os en mail til jannikmontering@gmail.com. Så vender vi straks tilbage med et konkurrencedygtigt og helt uforpligtende tilbud indenfor 24 timer, som der skræddersyet efter din el-opgave.