Elektriker Lillerød

Mangler du en lokal elektriker i Lillerød og omegn? Skal du have lavet el-renovering, energioptimering eller en hel tredje ydelse? JJ Montering er din lokale elektriker. Vi har erfaring med store og små opgaver i fagområdet. Vores kunder har valgt os fordi:

Få et uforpligtende tilbud

  Vedhæft fil


  Det synes kunderne om os

  5/5

  Anders

  Fra 3byggetilbud

  Jeg fik en god service fra start til slut, og arbejdet er udført godt og professionelt.

  5/5

  Else

  Fra 3byggetilbud

  Rigtig god oplevelse. Meget serviceminded håndværker. Rimelig pris.

  5/5

  Mette

  Fra 3byggetilbud

  Rimelig pris, pænt arbejde, oveholdt vores aftale. Jeg vil helt klart bruge den samme elektriker igen.

  Elektriker i Lillerød med flair for el-arbejde

  Hos J J Montering møder du en af vores lokale elektriker i Lillerød. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring og yderst passioneret i deres fagområde. Derfor kan vi varetage enhver form for el-arbejde, uanset hvor stor eller lille din opgave er.  
   
  Er der udfordringer med strømmen i dit hjem, eller er du i gang med en større renovering, så tag kontakt til os så vi kan hjælpe med el-opgaverne. Herunder kan du se nogle af de opgaver, som vores elektrikere kan udføre for dig:
   
   
  Ser du ikke din opgave på listen, så fortvivl ikke. Vi finder en løsning, der passe til dine ønsker og behov. 

  Forneden kan du se, hvad din elektriker i Lillerød kan hjælpe dig med

  Opsætning af lade stander

  Opsætning af lade stander

  Er du lige blevet ejer af en lækker elbil og gerne vil have monteret en ladestander derhjemme, i boligforeningen eller på arbejdet? Så er vi eksperter i montering af ladestander til elbiler.
  Læs mere

  El-renoveringer

  El-renoveringer

  Skal du have optimeret dine el-installationer i hjemme? Hos JJ montering tilbyder vi forskellige slags opgaver. Det kan være udskiftning af ledninger bag væggene, udskiftning af stikkontakter, og optimering af spare venlige el-løsninger.
  Læs mere

  Udskiftning af el tavle

  Udskiftning af el tavle

  Der kan være mange grunde til at din el-tavle skal skiftes. Det er vigtigt at arbejdet bliver udført af en fagmand, så alle love og regler bliver fuldt til punkt og prikke. Vi har meget erfaring, og de rette kompetencer til at udføre arbejdet.
  Læs mere

  Almene El-opgaver

  Almene El-opgaver

  Vi udfører alle slags opgaver, og hos JJ montering er der ikke en opgave der er for lille eller for stor. Vi ankommer hurtigt til stedet og går aldrig før det hele spiller. Vi foretager elektriske reparationer af høj kvalitet.
  Læs mere

  Elektriker døgnvagt Lillerød

  Hos J J Montering har vi i vores samtlige lokalafdelinger døgnåbent på alle ugens dage – året rundt! Vi løser akutte problemer med enhver el-opgave og sidder klar til at tage i mod din henvendelse, når du har brug for en elektriker i Lillerød eller omegn.
   
  Med vores døgnvagt kan du være helt tryg og have tillid til, at der altid er en elektriker på vej til dig, når uheldet er ude. Vi rådgiver og vejleder dig i den kritiske situation, og sørger for, at din el-opgave bliver løst så hurtigt som muligt.
   

  Kontakt os og få et tilbud på din opgave

  Skal vi hjælpe dit med at få fikset dit el-arbejde? Du er velkommen til at ringe os op på 40 63 31 37 eller sende os en e-mail til jannnikmontering@gmail.com. Du kan med fordel også udfylde vores formularSå vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud til dig indenfor et døgn.