Elektriker Roskilde

Har du brug for en elektriker i Roskilde? Så står vi hos JJ montering klar til at hjælpe 365 dage om året 24 timer i døgnet.
Hos JJ montering får du hjælp af erfarne elektrikere, det vægter kvalitet og service højt. Hos os er du altid sikret god kvalitet og holdbare resultater.

  Vedhæft fil


  Erfaren elektriker i Roskilde

  Hos JJ montering går vi meget op i kvalitet og derfor har alle vores elektrikere mange års erfaring. Med en lokal elektriker kan du altid føle dig tryg, da vi altid er tæt på dig. Hver gang du ringer efter os, er det altid en erfaren elektriker der bliver sendt afsted mod dit hjem.

  Vi følger danske love og krav om sikkerhed, så vi altid kan udføre et ordentligt stykke arbejde til dig. Vi råder altid til at man får udført sit elarbejde af en fagmand, så der ikke er nogen der kommer til skade, eller der bliver opsat ulovlige elinstallationer.

  Elektriker døgnvagt Roskilde

  Vi er et elektrikerfirma der kan kontaktes hele døgnet, så du aldrig står med et el problem uden den nødvendige hjælp. Vi har valgt at arbejde med døgnvagt, da vi ikke ønsker at nogen skal gå i seng med ondt i maven over el problemer.


  Hvis uheldet er ude, er det vigtigt at få en erfaren elektriker til at kigge på problemet hurtigst muligt. Vores biler er altid klar og pakket, så vi undgår unødvendig ventetid. Derfor kan du altid regne med at vi kommer så hurtigt vi kan.

  Ydelser hos elektriker Rosklide

  Vi tilbyder næsten alt indenfor elarbejde hos JJ montering, og kan helt sikkert løse din opgave. Så begræns dig ikke, tag kontakt allerede i dag og få et tilbud. Hos JJ montering udfører vi alt fra almene elopgaver til opsætning af ladestandere. Så hvis du er en af de heldige ejere af en ny elbil, så ring til os. Så hjælper vi med alt det tekniske.

  Elektriker Rosklide Priser

  Vi varetager alle slags elopgaver, og intet er for stort eller småt for os hos JJ montering. Det er derfor også forskelligt, hvad opgaven kan komme til at koste. Du kan altid udfylde vores kontakt formular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på lige præcis din opgave.

  Kontakt os og find din lokale elektriker

  Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, og få et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 40 63 31 37 eller sende os en e-mail til jannnikmontering@gmail.com Du har også muligheden for at udfylde vores kontakt formular her på siden.