Elektriker Smørum

Har du brug for en lokal elektriker i Smørum eller omegn? Så står JJ montering klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Vi arbejder med erfarne og kompetente elektrikere, så du er sikret den bedste oplevelse og det bedste resultat. Vi har været mange år i branchen, men sørger for altid at have styr på de nyeste teknikker inden for faget, så du får den bedste service. 

  Vedhæft fil


  Hvad tilbyder vi af el-arbejde i smørum?

  JJ montering er et elektriker firma der tilbyder hjælp til privat- og erhvervskunder. Vi står klar med vores ekspertise og et godt tilbud til forskellige slags elinstallationer.

  Vi tilbyder almindelig el-opgaver, og vi er klar til at hjælpe dig. Har du brug for byggestrøm på en stor byggeplads eller skal du i gang med at bygge nyt hus, så står vi klar og sørger altid for sikkerhed og tryghed.

  Måske er du den heldige ejer af er en lækker elbil, og har brug for opsætning af en ladestander hjemme hos dig. Vi kan komme med forskellige løsninger og finde frem til den bedste løsning for dig.

  Kontakt JJ montering og få et uforpligtende tilbud på enhver el-opgave. Skriv en mail til jannikmontering@gmail.com eller ring til os på 40 63 31 37. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, så vender vi hurtigt tilbage med svar på dine spørgsmål eller et tilbud på din opgave.

  Skal du have udskiftet din gamle el-tavle?

  Hos JJ montering er du altid sikker på, at kvaliteten er i top. Hvis din el-tavle har brug for et skift er det vigtigt arbejdet bliver udført korrekt. Hvis man er uheldig, kan man få stød eller i værste tilfælde kan der opstå elektriske brænde, hvis din el-tavle ikke er optimal. 

  El-tavler holder ikke evigt og skal derfor skiftets eller ombygges på et tidspunkt. Det kan være du er flyttet og har en el tavle der har en del år på bagen. Hvis du vil være på den sikre side, så få den tjekket af en af vores elektrikere.


  Er du i tvivl om din el-tavle skal skiftes, så kan du starte med at holde øje med disse tegn nedenunder:

  Er din tavle over 25 år gammel

  Hvis din el-tavle er over 25 år gammel kan det være en god ide at få den tjekket, så du er sikker på, at alt er i orden. Din tavle kan godt holde længere, alt efter hvor meget slid der er på din el-tavle. Levetiden på en el-tavle er typisk alt mellem 25 og 40 år. Er din el-tavle blevet meget slidt med årene, skal din el-tavle skiftes.

  Der er noget der lugter brændt

  Det er aldrig et godt tegn hvis der er noget der lugter brændt, og kommer det fra din el-tavle, skal den skiftes. Det kan føre til elektriske brænde, hvis du ikke er opmærksom.

  Du oplever flere strømafbrydelser end normalt

  Går lyset for tit? Måske har din el-tavle ikke længere evnen til at levere strøm til hele din bolig. Hvis dette er tilfældet kan det skyldes at el-tavlen er slidt og trænger til en udskiftning. El-arbejde skal altid udføres sikkert og med erfaring, så har du brug for udskiftning af gammel el-tavle, så tøv ikke med at kontakte os.

  ELEKTRIKER PRISER I SMØRUM

  Det er meget forskelligt hvad en elektriker koster. Det kommer helt an på hvor stor en opgave der skal udføres. Vi bestræber os på at være prisvenlige samtidig med vi at ikke forlader en opgave før det hele spiller. 

  Du kan nemt udfylde vores kontaktformular, og få et uforpligtende tilbud, så du kan få en idé om hvad din næste el-opgave koster.

  ELEKTRIKER DØGNVAGT I SMØRUM

  Har du brug for akut elektrikerarbejde, så står vi klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Det kan være stressende lige pludselig at stå uden strøm, derfor kan du altid ringe til os 365 dage om året uanset tidspunkt, så sender vi en erfaren mand ud der kan hjælpe dig.

  Vi ønsker at vores kunder føler sig sikre hos os, og kan få den hjælp de har brug for. Står du i en situation hvor du har været udsat for elektrisk stød eller kommer der en brændt lugt fra din el-tavle, skal du straks slukke for din hoved afbryder, og vente på hjælp.

  Er tilfældet ude, så kontakt os på 40 63 31 37 og få hjælp hurtigst muligt.

  Kontakt os nu

  Har du brug for hjælp til dit el-arbejde? Så er er du mere end velkommen til at ringe os op på 40 63 31 37 eller sende os en e-mail til jannnikmontering@gmail.com. Du har også mulighed for at udfylde vores formularSå vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud til dig indenfor et døgn.