ALMENE ELOPGAVER

Få altid en faglært elektriker til at kigge på dine el-opgaver.

Vi udfører både store og små el-opgaver på Sjælland.

JJ Montering er klar til at hjælpe dig.

  Vedhæft fil


  VI HAR EN BRED VIFTE AF KOMPETENCER

  Som elektriker laver vi alt fra opsætning af lamper til energioptimering af boliger. Når du har brug for en kyndig fagmand til spjældopgaver i hjemmet, står vi klar til at hjælpe. Med base i Lynge dækker vi hele Nordsjælland samt Roskilde, Køge, Solrød og omegn.

  Dine ønsker er i centrum fra start til slut. Hvad enten der skal laves en mindre el-opgave hjemme i privaten eller andet, så står vi til rådighed med dygtige elektrikere. Vi hjælper både erhvervskunder, boligforeninger samt private.

  Effektiv el-service i Nordsjælland og København

  Du er afhængig af dit elektriske system til at forsyne dig gennem din arbejdsdag og har ikke råd til at være væk fra nettet i lang tid. JJ montering forstår det – det er derfor, vi tilbyder hurtige, effektive elektriske reparations- og udskiftningstjenester.

  Vores elektrikere ankommer hurtigt på stedet, når du har at gøre med et elektrisk problem for at finde årsagen til problemet. Vi vil undersøge dit systems komponenter og anbefale den mest omkostningseffektive løsning til dine behov. Dit elektriske system vil blive reetableret rettidigt, så du kan fortsætte med det du skal.

  Vores superdygtige og kompetente team vil komme dig til undsætning ved elektriske problemer hurtigst muligt. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står i knibe med din el, eller har spørgsmål.

  Vi foretager elektriske reparationer, installationer, opgraderinger og mere af høj kvalitet

  Du er som langt de fleste andre mennesker afhængig af elektriciteten i dit hjem. Fra din morgenkaffe til dine brusebade til de lys, du tænder, når solen går ned, er du sandsynligvis ikke klar over, hvor meget du bruger strøm, før du pludselig står i en situation uden strøm. 

  Som virksomhed og som mennesker forstår vi den stress du føler, når du oplever elektriske problemer og har brug for assistance. Vi er en virksomhed, der tager en kundefokuseret tilgang til vores tjenester. Fra start til slut, hurtig og pålidelig el-service, rimelige priser, rettidigt og effektivt.

  Vi tilbyder de fleste almindelige el-reparationer, heriblandt af stikkontakter og afbrydere, apparater og meget mere. Vi tilbyder også virksomhedsejere med en bred vifte af kommercielle el-ydelser assistance. Hvis du leder efter en elektriker i Nordsjælland, København eller omegn – som du kan stole på, kan du regne med, at vores team af eksperter ikke giver andet end det bedste.

  Selvom det kan være fristende at tage tingene i egen hånd, når du oplever en elektrisk fejl, er det ikke værd at forsøge sig frem, da det både kan gøre mere skade og samtidig kan det også blive farligt hvis man ikke har de rette kompetencer eller den rette viden indenfor elektroniske systemer og apparater. En ganske simpel fejl kan koste dig dyrt og risikere dit helbred og din sikkerhed – samt forårsage skade på dit hjem eller dine erhvervslokaler. En professionel elektriker har viden og ekspertise til at identificere og løse problemet for dig effektivt, så tøv ikke med at ringe for hjælp, eller med eventuelle spørgsmål.

  PRIVAT ELLER ERHVERVSKUNDE, VI BETJENER DIG ALTID PÅ BEDSTE VIS

  Vores dygtige og kompetente team tilbyder- og leverer et omfattende udvalg af kommercielle og private elektriske tjenester til vores kunder i Nordsjælland, København og omegn. Vi ønsker at imødekomme alle dine ønsker og behov for el opgaver, og vi går altid et ekstra skridt for at yde en service som er langt over din forventning. Vores elektrikere har mange års erfaring med at levere væsentlige tjenester til kunder med en række forskellige opgaver, hvad enten det omhandler reparation, optimering eller et nyt elektrisk apparat.  

  Om det er et flimrende lys eller en udløst afbryder, kan vores elektrikere hjælpe dig. Her får du et indblik i nogle få ud af mange opgaver, som vi udfører:

  FÅ ET TILBUD I DAG

  Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne hos os? Så tag endelig en snak med os omkring netop dine behov. Som elektriker er vi meget fleksible og kan klare langt de fleste almene opgaver.

  Få en pris og et uforpligtende tilbud i dag. Ring til os på telefon 40 63 31 37, send en e-mail til jannikmontering@gmail.com eller udfyld kontaktformularen på siden her.