El-arbejde

Få altid en faglært elektriker til at kigge på dine el-opgaver.

Vi udfører både store og små el-opgaver på Sjælland. JJ Montering er klar til at hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud


  Det synes kunderne om os

  5/5

  Anders

  Fra 3byggetilbud

  Jeg fik en god service fra start til slut, og arbejdet er udført godt og professionelt.

  5/5

  Else

  Fra 3byggetilbud

  Rigtig god oplevelse. Meget serviceminded håndværker. Rimelig pris.

  5/5

  Mette

  Fra 3byggetilbud

  Rimelig pris, pænt arbejde, oveholdt vores aftale. Jeg vil helt klart bruge den samme elektriker igen.

  Vi har en bred vifte af kompetencer

  Som elektriker laver vi alt fra opsætning af lamper til energioptimering af boliger. Når du har brug for en kyndig fagmand til spjældopgaver i hjemmet, står vi klar til at hjælpe. Med base i Lynge dækker vi hele Nordsjælland samt Roskilde, Køge, Solrød og omegn.

  Dine ønsker er i centrum fra start til slut. Hvad enten der skal laves en mindre el-opgave hjemme i privaten eller andet, så står vi til rådighed med dygtige elektrikere. Vi hjælper både erhvervskunder, boligforeninger samt private.

  Effektiv el-arbejde i Nordsjælland og København

  Du er afhængig af dit elektriske system til at forsyne dig gennem din arbejdsdag og har ikke råd til at være væk fra nettet i lang tid. JJ montering forstår det – det er derfor, vi tilbyder hurtige, effektive elektriske reparations- og udskiftningstjenester.

  Vores elektrikere ankommer hurtigt på stedet, når du har at gøre med et elektrisk problem for at finde årsagen til problemet. Vi vil undersøge dit systems komponenter og anbefale den mest omkostningseffektive løsning til dine behov. Dit elektriske system vil blive reetableret rettidigt, så du kan fortsætte med det du skal.

  Vores superdygtige og kompetente team vil komme dig til undsætning ved elektriske problemer hurtigst muligt. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står i knibe med din el, eller har spørgsmål.

  Vi foretager elektriske reparationer, installationer, opgraderinger og mere af høj kvalitet

  Du er som langt de fleste andre mennesker afhængig af elektriciteten i dit hjem. Fra din morgenkaffe til dine brusebade til de lys, du tænder, når solen går ned, er du sandsynligvis ikke klar over, hvor meget du bruger strøm, før du pludselig står i en situation uden strøm. 

  Som virksomhed og som mennesker forstår vi den stress du føler, når du oplever elektriske problemer og har brug for assistance. Vi er en virksomhed, der tager en kundefokuseret tilgang til vores tjenester. Fra start til slut, hurtig og pålidelig el-service, rimelige priser, rettidigt og effektivt.

  Vi tilbyder de fleste almindelige el-reparationer, heriblandt af stikkontakter og afbrydere, apparater og meget mere. Vi tilbyder også virksomhedsejere med en bred vifte af kommercielle el-ydelser assistance. Hvis du leder efter en elektriker i Nordsjælland, København eller omegn – som du kan stole på, kan du regne med, at vores team af eksperter ikke giver andet end det bedste.

  Selvom det kan være fristende at tage tingene i egen hånd, når du oplever en elektrisk fejl, er det ikke værd at forsøge sig frem, da det både kan gøre mere skade og samtidig kan det også blive farligt hvis man ikke har de rette kompetencer eller den rette viden indenfor elektroniske systemer og apparater. En ganske simpel fejl kan koste dig dyrt og risikere dit helbred og din sikkerhed - samt forårsage skade på dit hjem eller dine erhvervslokaler. En professionel elektriker har viden og ekspertise til at identificere og løse problemet for dig effektivt, så tøv ikke med at ringe for hjælp, eller med eventuelle spørgsmål.

  Privat eller erhvervskunde, vi betjener dig altid på bedste vis

  Vores dygtige og kompetente team tilbyder- og leverer et omfattende udvalg af kommercielle og private elektriske tjenester til vores kunder i Nordsjælland, København og omegn. Vi ønsker at imødekomme alle dine ønsker og behov for el opgaver, og vi går altid et ekstra skridt for at yde en service som er langt over din forventning. Vores elektrikere har mange års erfaring med at levere væsentlige tjenester til kunder med en række forskellige opgaver, hvad enten det omhandler reparation, optimering eller et nyt elektrisk apparat.  

  Om det er et flimrende lys eller en udløst afbryder, kan vores elektrikere hjælpe dig. Her får du et indblik i nogle få ud af mange opgaver, som vi udfører:

  En af de mest almene el-opgaver i danske hjem er belysning. Belysning er helt afgørende i boligen, så snart sommer bliver til efterår, og mørket begynder at trænge sig på. Det er vigtigt, at dit lys fungerer, og det er lige så vigtigt, at du har tilstrækkeligt med lyskilder, så du kan lyse boligen op på en måde, der er både komfortabel og funktionel.

  Det kan vi hjælpe dig med her JJ Montering, hvor vi kan installere alle de lamper og al den belysning, du går og drømmer om. Vi kan trække ledninger og lave nye lampeudtag, vi kan installere spotlys og klare alle de andre el-opgaver, der har med belysning i din bolig at gøre.

  Vi kan også hjælpe dig med at lave et godt lysdesign, så du får den bedst mulige belysning i dit hjem. Vi har mange års erfaring med mange forskellige el-opgaver inden for belysning, og vi er derfor de helt rette at spørge til råds om, hvordan du får både funktionel, hyggeligt og komfortabelt lys i alle boligens rum ved hjælp af forskellige lyskilder.

  Hele vejen igennem lover vi professionel installation af høj kvalitet, så du kommer til at stå tilbage med en stilren løsning, der vil fungere fejlfrit i mange år fremover.

  Sammen med belysning er de hårde hvidevarer nogle af de mest nødvendige elektriske apparater i boligen. Det er dine hårde hvidevarer, der får din hverdag til at hænge sammen, når du skal vaske tøj, lave mad og gøre rent efterfølgende, og derfor er de hårde hvidevarer tæt på at være lige så vigtige som belysning i en bolig.

  At installere hårde hvidevarer er en anden almen el-opgave, vi som erfarent el-firma kan hjælpe dig med. Vi kan klare installationen af alle former for hårde hvidevarer, så du slipper for det besværlige arbejde selv, og så du kan være sikker på, at alle dine apparater kommer til at fungere fejlfrit.

  Vi kan installere de hårde hvidevarer på både badeværelset, i køkkenet og i bryggerset, og vi sørger for hele installationen. Det gælder både for:

  • Tilslutning til strømforsyning
  • Eventuelt tilslutning til vandforsyning og afløb
  • Korrekte montering og justering for at sikre, at apparatet står stabilt

  Vi kommer også gerne med en professionel vurdering af dit elektriske system på forhånd, så der kan tages de nødvendige foranstaltninger, hvis der eksempelvis er behov for et nyt elektrisk kredsløb eller lignende.

  Det kan være fristende at give sig i kast med diverse el-opgaver på egen hånd, men det er vigtigt, at du er opmærksom på, at der er en række farer ved det. Det vil sige, at der er mange el-opgaver, som er farlige at klare selv, hvorfor du skal have fat i en elektriker.

  Det gælder bl.a., når der skal ændres på eksisterende installationer i din bolig. Hvis du skal have nye stikkontakter udover dem, du allerede har, og hvis du skal have trukket ledninger til et nyt lampeudtag i hjørnet af stuen, er det en ændring på de eksisterende installationer, og det er derfor en opgave, du ikke må klare selv.

  Hvis der skal udføres el-opgaver i badeværelset eller andre vådrum, er det også vigtigt, at du er opmærksom på, at der gælder særlige regler for vådrum. Der stilles høje krav til elektriske installationer i våde områder, da vand og strøm er en rigtig dårlig kombination. Derfor må du ikke selv udføre el-opgaver i vådrumszoner. Her skal el-arbejdet udføres af et el-firma for at holde sikkerheden i top.

  Dertil må du heller ikke:

  • Udføre el-arbejde på boligens centrale el-tavle eller el-måler
  • Udføre el-arbejde på elektriske installationer med en strømstyrke på mere end 250 V
  • Klare el-opgaver udendørs. Det gælder både for opsætning og udskiftning
  • Opsætte LED- og halogenlamper, hvis du har købt lamper, ledninger og transformator separat. Har du til gengæld køb et samlet sæt, må du gerne sætte LED- og halogenlamper selv

  Der findes også andre el-opgaver, du ikke må klare selv. Det er derfor altid en god idé at kontakte en elektriker, hvis du er i tvivl om, hvad du må.

  Selvom der er mange regler på området, så er der også en del el-opgaver, du gerne må foretage på egen hånd. Det er dog vigtigt at sige, at selvom det teknisk set er lovligt at klare visse installationer selv, så er det altid vigtigt, at du føler dig tryg med det, du laver.

  Du skal med andre ord kun foretage el-opgaver i din bolig, hvis du har helt styr på, hvad du laver. Sæt dig godt ind i sagerne og vær ikke bange for at kontakte en elektriker, hvis der er noget, du er i tvivl om.

  Men hvis du har mod på at ordne nogle simple el-opgaver selv, kan det være en sjov opgave, der kan lære dig lidt om, hvordan strømmen i din bolig fungerer. Men hvad må du? Helt grundlæggende må du klare el-opgaver med installationer på op til 250 volt, så længe du har mulighed for at slukke for strømmen, og så længe du ikke ændrer på grundlæggende installationer i det elektriske system.

  Det betyder bl.a., at du selv må:

  • Udskifte ledninger og stik til elektriske apparater
  • Installere en afbryder på en ledning til eksempelvis en lampe
  • Udskifte afbrydere og stikkontakter i allerede eksisterende installationer
  • Udskifte lampeudtag i eksisterende installationer
  • Udskifte en lampes fatning

  Der findes også andre el-opgaver, du gerne selv må klare, men du skal selvfølgelig altid være opmærksom på, hvornår det er et lovkrav at få en autoriseret elektriker til at klare opgaven. Hvis du står med en el-opgave foran dig, som du er i tvivl om, hvorvidt du må klare selv, er du altid velkommen til at kontakte os her hos JJ Montering, hvor vi sidder klar med gode råd, og hvor vi selvfølgelig også hellere end gerne rykker ud for at hjælpe dig med det besværlige el-arbejde.

  Få et tilbud i dag

  Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne hos os? Så tag endelig en snak med os omkring netop dine behov. Som elektriker er vi meget fleksible og kan klare langt de fleste almene opgaver.

  Få en pris og et uforpligtende tilbud i dag. Ring til os på telefon 40 63 31 37, send en e-mail til jannikmontering@gmail.com eller udfyld kontaktformularen på siden her.