LADESTANDER

Skal du have monteret en ladestander til din elbil? 

Hos JJ Montering har vi stor erfaring inden for opsætning af ladestandere. 

Uanset om du er boligejer, virksomhed eller boligforening, kan vi helt sikkert være behjælpelige.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Vedhæft fil


  LADESTANDER

  Der er ingen tvivl om, at elbilerne er kommet for at blive. Derfor er det en god ide at være på forkant med den bæredygtige udvikling med sin egen ladestation. I takt med at der kommer flere og flere elbiler på vejene, kommer vi til at opleve en stor vækst i efterspørgslen på nye ladestandere i hele Danmark.
  Hvis du allerede er en elbilejer, har du sikkert oplevet besværet med at bruge ladestandere rundt omkring i byen. Det kan være en jungle at beskæftige sig med offentlige ladestandere – især når man kommer ud fra storbyerne. Priser der svinger drastisk, ladestationer der er ude af drift og meget mere.

  FORDELE MED SIN EGEN LADESTANDER

  Der er mange gode til at få monteret ladestander i hjemmet eller på sin arbejdsplads. Du kan først og fremmest være sikker på, at der altid er pålidelig oplader til dig, som evt. kan oplade bilen i løbet af natten eller mens du er på arbejde. På den måde bliver opladningen inkorporeret i din hverdag.
  En ladestander kan også være en god investering på sigt. I takt med at behovet for ladestationer vokser, vil boligkøbere i større grad vægte ladestationer som et væsentligt salgspunkt. Desuden kan du på længere sigt spare på udgifterne med din egen ladestation og undgå et fast abonnement.

  FÅ EN SKRÆDDERSYET LØSNING

  Kunne du tænke dig at høre mere om de mange muligheder med din egen ladestation? Så tøv ikke med at skrive eller ringe til os. Vi er altid friske på at tage en snak om netop dine behov. Vi står klar med professionel råd og vejledning, så du får den helt rigtige løsning.

  Kontakt JJ Montering på telefon 40 63 31 37, e-mail jannikmontering@gmail.com eller gør brug af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi straks tilbage med svar på dine spørgsmål samt et uforpligtende tilbud.