Elektriker døgnvagt

Har du akut brug for en elektriker, uden for åbningstiderne? 

Hos JJ Montering tilbyder vi døgnservice, og rykker ud til dig uanset tid på døgnet.

Vi dækker Nordsjælland samt Roskilde, Solrød, Greve og omegn.

Få et uforpligtende tilbud


  Det synes kunderne om os

  5/5

  Anders

  Fra 3byggetilbud

  Jeg fik en god service fra start til slut, og arbejdet er udført godt og professionelt.

  5/5

  Else

  Fra 3byggetilbud

  Rigtig god oplevelse. Meget serviceminded håndværker. Rimelig pris.

  5/5

  Mette

  Fra 3byggetilbud

  Rimelig pris, pænt arbejde, oveholdt vores aftale. Jeg vil helt klart bruge den samme elektriker igen.

  Elektriker døgnvagt i Storkøbenhavn

  3 gode grunde til at vælge os:

  JJ-Montering er din lokale elektriker der brænder for at hjælpe dig, hvad end du er privat eller erhvervskunde. Vælger du JJ-Montering som elektriker, så kan du med ro have tillid til at vi har kompetencerne til at løse alle typer el-opgaver i din bolig, forening eller virksomhed.

  Vores elektrikere er servicemindede og vil i fællesskab med dig finde den bedste løsning. Uanset om det drejer sig om en enkel- og simpel opgave eller et større projekt, så står vi klar med vores ekspertise og et skarpt tilbud på din opgave. Vi bestræber os på at levere resultater ud over det sædvanlige, til overkommelige priser.

  Uanset hvor din placering i København er, så er vores elektrikerteam klar og parat til at yde el service for dig. Kontakt os nu på tlf.nr. 40 63 31 37.

  Akut døgnservice

  JJ Montering har elektrikere klar 24 timer i døgnet for at få rettet op på dine elektriske nødbehov, når du har mest brug for os.

  Hvis du har mistet strømmen, og du er desperat efter en elektriker, så giver vi dig hurtig service på alle tider af døgnet. Alle vores elektrikere er kvalificerede indenfor elbranchen og klar til at hjælpe dig i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland med alle el-opgaver, uanset omfang. Vores team er eksperter i fejlfinding og strømgenopretning, hvilket betyder, at vi hurtigt og effektivt genopretter strømmen. Vores primære interesse er, at garantere elektrisk sikkerhed. Vi identificerer altid eventuelle potentielt farlige forhold. Så sørg gerne for, at du er opmærksom på problemet og tager hånd om det med det samme. Elektriske problemer kan opstå når som helst på dagen eller natten.

  JJ Montering leverer nødelektricitets-assistance døgnet rundt for at holde elektriciteten i dit hjem eller din virksomhed. Når dine lys flimrer, du lugter brændende ledninger, eller du mister strøm, kan JJ Montering diagnosticere problemet og herefter reparere dit elektriske system hurtigt og sikkert. Vores team er pålidelige, og vi er på standby til elektriske nødsituationer når som helst på dagen eller natten. Har du brug for en elektriker døgnvagt, så tøv ikke med at ringe til os på tlf.nr. 40 63 31 37

  Vores team er pålidelige, og vi er på standby til elektriske nødsituationer når som helst på dagen eller natten. Vi kører fra vores base i Lynge - i Allerød, rundt i hele det Nordsjællandske. Så hvad end du befinder dig i Espergærde, Frederiksværk, Trørød eller en helt anden Nordsjællandsk by, og er havnet i et el-problem, så kontakt os endelig for vores døgnservice. Vores team er enormt dygtige indenfor fejlfinding og strømgenopretning, blandt andet. Hvilket betyder, at vi hurtigt og effektivt kan genoprette strømmen i dit hjem/kontor.

  Vores prioritet er at sende vores elektrikere hurtigt ud, netop for at sikre at du, din familie og dit hjem eller kontor er i sikkerhed. Vores erfarne team ved at elektriske problemer kan være enormt stressende, da vi bruger strøm til stort set alt. Af denne grund er vores elektrikere til rådighed 24 timer i døgnet og 365 dage om året, hvilket giver vores kunder en sikkerhed i og tryghed om, at hurtig og pålidelig service kun er et telefonopkald væk. 

  Hvis du har brug for øjeblikkelig el-hjælp, så kontakt os nu. Vores primære interesse er at garantere elektrisk sikkerhed. Så vi identificerer altid eventuelle potentielt farlige forhold. Sørg for, at du er opmærksom på problemet og tager hånd om det med det samme.

  Står du i en situation hvor du akut har brug for en elektriker, så kontakt os på tlf.nr. 40 63 31 37.

  Er du i tvivl over, om elektriker døgnservice er nødvendig for din situation, kan det måske hjælpe at overveje fordelene. Uanset om det er til dit erhvervslokale eller din bolig, sikrer en el-døgnvagtsservice, at dine elektriske problemer bliver repareret uden forsinkelse.

  Få mere information om de varslende tegn der kræver el-hjælp længere oppe på siden.

  Her er et par gode grunde til at kontakte en elektriker døgnvagt:

  Vibrerende eller summende lyd:

  Hvis du hører lyde fra en stikkontakt eller eltavle, er det tegn på, at der er noget der er defekt, eller at der er et farligt ledningsproblem. Denne støj bør behandles omgående for at undgå, at der sker noget uheldigt og farligt i dit hjem.

  Elektriske stød:

  Hvis du har pådraget dig et elektrisk stød, uanset hvor lille det er, bør det aldrig ignoreres. Udsæt ikke din familie for fare, fordi ignorering af den kan resultere i potentiel skade eller noget langt mere alvorligt. Hvis du har mærket et elektrisk stød, skal du straks kontakte en døgnvagt elektriker, og få det repareret af en kvalificeret elektriker - for at holde dit hjem beskyttet.

  Sluk desuden straks for hoved afbryderen (HPFI-relæet) og vent på hjælp.

  Uanset hvilket problem du måtte have, er det afgørende at kontakte en døgnvagt elektriker, og få problemet undersøgt med det samme for at beskytte dit hjem mod potentielle farer. Kontakt os på: tlf.nr. 40 63 31 37.

  Hvornår skal jeg ringe til en elektriker døgnvagt?

  Er du i tvivl om du har brug for assistance fra en elektriker? Så får du her nogle af de tegn der kunne tale for at du har brug for el service. 

  Ofte tænker folk måske ikke over, at deres lys opfører sig på denne måde. Men det er et helt almindeligt tegn på, at der er noget galt med ledningerne i hjemmet. 

  Årsagen til flimren kan skyldes forskellige faktorer. Det kan være at der er gnavere eller pungrotter ved el-installationen (det er ikke alle steder som er gnaverbeskyttet), flimren kan også skyldes et naturligt overarbejde, der har resulteret i at ledningerne er blevet forringet.

  Gnister som kommer ud af stikkontakter, når du bruger dem. Dette kan eskalere og være med til at forårsage større elektriske nedbrud og endda starte brande. Så det er bedst at kontakte en elektriker og få rettet op på fejlen med det samme, inden fejlen gør mere skade.

  Lugten af noget brændt som kommer fra stikkontakter eller elektriske genstande. Denne lugt betyder, at stikkontakten eller apparatet overophedes, og det kræver øjeblikkelig opmærksomhed. Vær meget forsigtig og sluk straks for stikkontakten og fjern alt, der er sat i stikkontakten.

  Disse er blot nogle få af mange tegn på, at du behøver el-asisstance. Ring endelig hvis du skulle stå i en nødsituation med elektricitet. Du kan ringe til os på tlf.nr. 40 63 31 37.

  Elektriker døgnvagt du kan stole på

  Vores team hos JJ Montering reagerer på alle nødopkald så hurtigt som muligt. Vi er klar til at sende en elektriker døgnvagt hjem til dig med det samme. Vi garanterer rettidig ankomst, når vi aftaler et bestemt tidspunkt. Vi sørger altid for et yderst grundigt kvalitetsarbejde for at få din el-fejl op at køre hurtigst muligt.

  Når du har at gøre med et så kritisk problem som elektricitet, så er der ingen grund til at nøjes med mindre end eksperthjælp. Vælg de gennemprøvede fagfolk i dit område, som har en stærk, loyal kundebase og et kvalificeret team, der gør en dyd ud af at opfylde dine elektriske behov.

  Eksperter i reparationer og opgraderinger
  Vores team er eksperter i reparationer og opgraderinger af el-tavler, som holder dit hjem sikkert mod eventuelle farlige elektriske problemer. Ældre hjem kan ofte have forældede ledninger, hvilket kan give problemer med de moderne apparater, vi alle bruger i dag. Så det er naturligt at kræve tavleopgraderinger eller forskellige former for reparationer. Akut døgnvagt elektrikere er her for at hjælpe, når du har brug for det.

  Elektriske problemer opstår, når du mindst venter det, og vores elektrikere er klar, når du har brug for dem. Hold dit hjem sikkert, ved at planlægge forud. Vent ikke indtil der opstår en elektrisk nødsituation, med at lede efter en døgnvagt elektriker. Kontakt JJ Montering nu for at høre mere om vores døgnvagt elektrikere, og hvordan de kan hjælpe dig. tlf.nr. 40 63 31 37.

  Strøm er som nævnt en uundværlig del af stort alt, hvad vi foretager os hver dag. Det gælder i din bolig, men det gælder bestemt også i din virksomhed, hvor strømmen er helt afgørende for arbejdet på både kontoret og i produktionen.

  Derfor er velfungerende strøm vigtig for at holde arbejdet og produktionen i gang, og derfor kan problemer med strømmen lede til dyre ophold i arbejdet. Men den risiko kan du minimere ved at ringe til en elektriker døgnvagt, så snart du opdager et af de problemer, der er beskrevet ovenfor.

  En elektriker døgnvagt hjælper dig til at opretholde en kontinuerlig drift af både elektriske maskiner på produktionen, på lageret eller på kontoret. Det vil i mange tilfælde være afgørende for at undgå tab af data, dyre produktionsstop eller andre problemer, der vil skade din virksomhed økonomisk.

  Med en elektriker døgnvagt kan du desuden undgå, at små problemer udvikler sig til større og dyrere problemer på sigt. Ved at lade os løse dine elektriske problemer i virksomheden, så snart de opstår, kan du minimere risikoen for, at problemerne udvikler sig og bliver dyrere at løse senere hen. På den måde kan en elektriker døgnservice spare dig for store udgifter til eksempelvis udskiftning eller dyre reparation af kostbart udstyr på kontoret eller i produktionen.

  Derfor vil en elektriker døgnvagt også være med til at give dig som leder ro i sindet. Med vores service ved du, at der altid står professionelle folk klar til at hjælpe, hvis der opstår en nødsituation midt om natten i din virksomhed.

  Ligesom i en virksomhed kan elektriske problemer i boligen lede til dyre reparationer eller kostbare udskiftninger af udstyr, hvis problemet ikke løses med det samme. Derfor vil en elektriker døgnvagt også være en god investering for dig som boligejer, så snart du opdager nogle af de problemer, der er beskrevet ovenfor.

  Men når det kommer til din private bolig, spiller sikkerheden også en vigtig rolle. Når du ligger og sover, kan problemer med elektriciteten potentielt lede til farlige situationer. Kortslutning og lignende kan lede til brand, og derfor er en elektriker døgnvagt en vigtig del af at holde sikkerheden i top i din bolig, hvis du eksempelvis oplever gnister eller vågner til lugten af noget brændt.

  Det er med andre ord vigtigt at ringe til vores elektriker døgnvagt, så snart du mistænker et problem med dine elektriske installationer. Når du ringer til os, vil vi bede dig om at beskrive situationen grundigt og forklare, hvad der er sket, så vi hurtigt kan forstå omfanget af problemet. Herfra vil vi rådgive dig om, hvad du skal gøre, så sikkerheden holdes i top – og hvis vi vurderer, at det er nødvendigt, rykker vi ud med det samme for at være på din adresse så hurtigt som muligt.

  Hvis du oplever elektriske problemer i din bolig som nogle af dem, der er beskrevet ovenfor, skal du selvfølgelig først og fremmest ringe efter en elektriker døgnvagt, hvorefter vi kører ud til dig så hurtigt som muligt.

  Men hvad kan du gøre for at opretholde sikkerheden, indtil vores elektriker døgnvagt ankommer? I nogle tilfælde kan det være en rigtig god idé at slukke for strømmen. Du kan slukke for strømmen i det område af din bolig, der har problemer, ved at afbryde de relevante sikringer i el-tavlen.
  Du kan vælge helt at afbryde strømmen på hovedafbryderen, hvis du vil være sikker på, at situationen ikke forværres, indtil elektrikeren kommer.

  Hvis du oplever gnister, røg eller varmeudvikling, er det også en god idé at holde god afstand til de berørte områder, indtil din elektriker døgnvagt ankommer.

  Dertil er det også rigtig vigtigt, at du afholder dig fra forsøg på at løse problemet selv. Du må for alt i verden ikke begynde at udføre elektriske reparationer på egen hånd i et nødstilfælde, da selv små fejl kan forværre situationen markant.

  Dette skal du ved elektriske problemer i boligen huske:

  1. At ringe til en elektriker døgnvagt med det samme
  2. At følge elektrikerens anvisninger og eventuelt slukke for strømmen i el-tavlen eller på hovedafbryderen
  3. At holde afstand til de berørte områder
  4. At undgå forsøg på at løse problemet selv
  5. At forholde dig rolig og vente på, at en elektriker døgnvagt ankommer til din bolig

  Når det kommer til elektriske installationer, kan mange problemer og derved behovet for en elektriker døgnvagt i mange tilfælde undgås med rettidig omhu. Det vil sige, at det er vigtigt at holde sine elektriske installationer ved lige løbende, da du på den måde minimerer risikoen for at løbe ind i uventede problemer midt om natten.

  Regelmæssig vedligeholdelse kan med andre ord både bidrage til at opretholde sikkerheden i din bolig eller virksomhed og til at undgå dyre reparationer eller udskiftninger af elektriske installationer eller apparater.
  Ligesom ethvert andet system i dit hjem har dine elektriske installationer brug for vedligeholdelse, og vi vil derfor gerne hjælpe dig med at planlægge regelmæssige eftersyn for at kontrollere ledninger, stikkontakter, el-tavler og andet elektriske udstyr.
  Som professionelle og erfarne elektrikere kan vi identificere og rette fejl og potentielle problemer, før de udvikler sig til større og dyrere reparationer, og før de overrasker dig midt om natten med røg, gnister og lignende.
  Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine installationer er sikre og stabile, kan vi også komme forbi for at udføre en sikkerhedskontrol, hvor vi tjekker, om dine installationer overholder alle gældende standarder og forskrifter.
  Hvis de ikke gør det, kan du risikere at ende i problemer, hvor du må tilkalde en elektriker døgnvagt i Nordsjælland. Men hvis du får problemerne løst i tide, og hvis du får os til at opgradere gamle og ustabile installationer til nye, har du taget et stort skridt mod at undgå behovet for en elektriker døgnvagt i enten hjemmet eller i din virksomhed.

  Kontakt os nu på vores døgnvagt

  Udstyret med servicevogne og højt kvalificerede elektrikere, så er vi i stand til at hjælpe med ethvert elektrisk problem. Vi anerkender dit behov for døgnvagt elektriker og forstår de alvorlige problemer som kan forekomme. 

  Vores elektrikere er på vagt 24/7 for hurtigt at løse alle dine elektriske nødproblemer. Når der opstår en elektrisk nødsituation, sender vi vores team af elektrikere ud til hurtigt og effektivt at løse dine problemer. En døgn- og nødelektriker fra JJ Montering kan løse et bolig-, kommercielt- eller industrielt elektrisk problem, 24 timer i døgnet.

  Kontakt os på: tlf.nr. 40 63 31 37 for assistance snarest muligt.