El i badeværelset

Skal du have lavet nyt el på dit badeværelse? Så kan JJ montering klare opgaven! Vi arbejder efter top kvalitet, god service og tilbyder alt indenfor el installationer.

Få et uforpligtende tilbud på alle slags opgaver.

Få et uforpligtende tilbud


  Det synes kunderne om os

  5/5

  Anders

  Fra 3byggetilbud

  Jeg fik en god service fra start til slut, og arbejdet er udført godt og professionelt.

  5/5

  Else

  Fra 3byggetilbud

  Rigtig god oplevelse. Meget serviceminded håndværker. Rimelig pris.

  5/5

  Mette

  Fra 3byggetilbud

  Rimelig pris, pænt arbejde, oveholdt vores aftale. Jeg vil helt klart bruge den samme elektriker igen.

  Energioptimering af dine el installationer på badeværelset

  Er i allerede gode til at tage korte bade og minimere jeres strømforbrug så meget som muligt? Så er i godt på vej, men der er faktisk andre ting i kan gøre for at energioptimere jeres badeværelse.

  De fleste badeværelser er udstyret med et ventilationssystem og er dit badeværelse bare et par år gammelt, er der sikkert stadig mulighed for at hente nogle penge hjem her. Ventilationssystemer bliver mere og mere energieffektivt, og det kan spare jer for nogle penge ved at skifte det ud. Kontakt os nu på tlf.nr. 40 63 31 37.

  Regler for placering af elektriske installationer

  Elektricitet og badeværelser kan være en farlig kombination, da der er risiko for stød og kortslutninger, når elektriske apparater bruges i et vådt miljø. Derfor er det vigtigt at tage særlige forholdsregler, når du installerer og bruger elektricitet i dit badeværelse.
  Et badeværelse er et vådrum og der stilles derfor særlig krav til elektricitet på et badeværelse.

  Du skal være opmærksom på hvor i rummet der opsættes stikkontakter så der ikke er mulighed for brand og stød. Da man arbejder i vådrum er det vigtigt at alle regler følges og arbejdet udføres korrekt.

  Der er forskellige vådrumszoner, og det er vigtigt at el installationer placeres korrekt. Når man arbejder med vådrum er det vigtigt at de elektriske produkter der benyttes kan modstå fugt og vand. Vådrum er som sagt opdelt i zoner, som går fra elektricitet opsat i nærheden af bruser eller badekar til lys i loftet. Kort sagt er det vigtigt at tage elektricitet og badeværelser alvorligt og sørge for at tage de nødvendige forholdsregler for at beskytte dig selv og dine kære mod potentielle farer. Det er derfor vigtigt du får en fagmand til at udføre opgaverne. Hos JJ montering er vi eksperter på området, og sikre dig et stykke arbejde der er lavet korrekt.

  LED spots i badeværelset

  LED spots er en energieffektiv og stilfuld måde at belyse dit hjem på. De er ideelle til at skjule lyskilder og er mere energibesparende end fx halogenspots. LED spots producerer også mindre varme og har en længere levetid end halogenkilder. Skift til LED spots for at spare tid og penge på lang sigt. 

  En anden fordel ved LED spots er, at de er tilgængelige i forskellige farvetemperaturer, så du kan vælge en lysfarve, der passer til din smag og dine belysningsbehov. De kan også dæmpes og justeres for at give forskellige belysningsniveauer, hvilket gør dem alsidige og anvendelige i mange rum i dit hjem. LED spots også mere miljøvenlige end halogenspots, da de indeholder færre skadelige kemikalier og har en mindre negativ indvirkning på miljøet.

  Samlet set kan LED spots være en smart og energieffektiv måde at belyse dit hjem på, samtidig med at du sparer penge og reducerer din påvirkning af miljøet.

  Lad os energioptimere dit hjem

  Hos JJ montering har vi mange års erfaring, og med denne erfaring kan vi løse alt indenfor branchen, stort som småt. Vi har håndteret mange sager og kan altid trække viden fra tidligere udførte opgaver.

  Vi er med dig fra start til slut og det er vigtigt for os at arbejdet som vi leverer, er tilfredsstillende. Vi tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud, og vælger du at det skal være os der skal udføre din opgave, sørger vi for at dine behov bliver opfyldt hele vejen igennem.

  Hvorfor det er vigtigt med energioptimering

  Det er vigtigt man energioptimerer, så vi sammen kan skåne miljøet og mindske CO2 udslippet. Ved at energioptimere kan du også spare penge på dyre elregninger, og bruge pengene på noget andet.

  Det er ligeledes med til at skabe et bedre indeklima med god ventilation. Med ren luft i hjemmet kan i mindske træthed og hovedpine, og mindske risiko for at udvikle allergi over for for eksempelvis støv.

  Kontakt os i dag

  Ønsker du at høre om de forskellige mulighederne indenfor el i badeværelset hos os? Så kontakt os allerede i dag. Vi holder til i Lynge men kører i hele Nordsjælland, Roskilde, Køge, Solrød og andre omkringliggende byer. 

  Vi kan kontaktes på 40 63 31 37 eller på mail jannikmontering@gmail.com. Du har også mulighed for at udfylde vores kontakt formular her på siden.