UDSKIFTNING AF ELTAVLE

Skal du have udskiftet eltavle? 

Med JJ Montering i ryggen er du sikret en holdbar løsning. 

Vi dækker Nordsjælland samt Roskilde, Solrød, Greve og omegn.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Vedhæft fil


  UDSKIFTNING AF ELTAVLEr

  Der kan være mange grunde til, at man vil have udskiftet eltavlen. Uanset hvad er det væsentligt, at montering bliver udført korrekt efter bogen. Tavlen forsyner din bolig med strøm og er derfor uundværlig uanset situationen. Heraf kan der være mange risici ved at bruge en el-tavle, som ikke fungerer korrekt.
  Med stor erfaring har vi de rette kompetencer til at montere eltavler for private, erhverv samt boligforeninger. Vi sørger naturligvis for at lovgivningen overholdes, og lægger desuden en stor indsats i at optimere strømforsyningen ved din nye eltavle.

  Hvornår bør el-tavlen udskiftes?

  Den elektriske tavle er hjertebanken i hjemmet. Den beskedne komponent er ansvarlig for at kanalisere og sende elektricitet til forskellige rum og enheder i hjemmet. Det elektriske sikkerhedscenter i hjemmet, er ansvarlig for at holde dig og din familie sikker mod stød og elektriske brande. Det er også en af de nemmeste dele af hjemmet at tage foregivet. 

  Så længe ens lys stadig er tændt, og apparater stadig virker, er der ingen grund til at tænke på udskiftning af el-tavlen. Men ligesom ethvert andet produkt holder el-tavler ikke evigt. Der vil komme et tidspunkt, hvor det skal opgraderes, ombygges eller helt udskiftes.

  Vi lægger ikke mærke til elektricitet, når den virker, men vi lægger mærke til, når lys blinker, eller apparater ikke fungerer så godt, som de burde. Ud over disse indikatorer er her fem tegn og situationer, der kan pege på, at din el-tavle har brug for fuldstændig udskiftning.

  Når servicepanelet begynder at blive slidt, bliver det mere og mere modtageligt for strømstød. Som følge heraf kan du opleve regelmæssige episoder med afbrudte kredsløb. En anden grund til, at afbryderne kan udløses, er fordi dit hjems elektriske behov rækker ud over panelets nuværende kapacitet.

  Hvis du pludselig opdager, at du nulstiller afbryderne flere gange om ugen, når du sjældent har haft brug for at nulstille dem før, så kunne dette være et godt tidspunkt at planlægge et elektrisk sikkerhedstjek i hjemmet og få panelet repareret eller udskiftet.

  Ideelt set bør nulstilling af en strømafbryder, der er udløst, løse problemet. Men hvis afbryderen ikke nulstilles længe nok til at genoptage dine aktiviteter, eller hvis nulstilling ikke lykkedes med at genoprette strømmen, så har du muligvis at gøre med en defekt el-tavle.

  Du bør få det efterset så hurtigt som muligt af en professionel elektriker, og der skal træffes passende afhjælpende foranstaltninger, før problemet eskalerer.

  Alting slides ned og ældes, inklusivt ledningerne inde i din el-tavle. Disse blottede ledninger brænder hurtigt ud, så du vil ikke bemærke det, medmindre du er omkring tavlen. Tegnene skal dog være tydelige, herunder en tydelig lugt, der kommer fra tavlen, og nogle forkullende eller brændemærker omkring afbryderne.

  Hvis du bemærker disse tegn på små elektriske brande i servicepanelet, kan du have behov for en elektrisk nødservice.

  Tilslutning af en støvsuger eller et apparat bør ikke få lysene til at flimre. Hvis det sker, betyder det at strømforbruget overstiger systemets kapacitet. Du bør kontakte en professionel for at udskifte el-tavlen, samt udføre en elektrisk inspektion for at sikre, at der ikke er nogen skjulte ledningsskader.

  Når HPFI-afbryderen slås fra eller til vil du høre et lille klik. Hvis du hører summen eller hvislen, uden manuelt at have slået afbryderen fra- eller til, er der sandsynligvis en defekt ledning eller løs forbindelse. Yderligere skade vil opstå, hvis du ikke får udskiftet ledningerne.

  VI ER MED DIG FRA START TIL SLUT

  Med service i højsædet er det vigtigt for os, at du får en god oplevelse gennem hele processen. Fra du kontakter os, er vores mål, at dine behov bliver opfyldt. Derfor tager vi altid en snak omkring dine behov inden projektet påbegyndes.
  Når du har indhentet dit skræddersyede tilbud, kontakter vi dig angående en tid og dato for montering. Når vi har detaljerne på plads, tager vi ud hos dig til den aftalte tid. Her afmonterer vi din gamle el-tavle og monterer derefter den nye, præcis som du ønsker.

  FÅ ET GODT TILBUD I DAG

  Kunne du tænke dig at høre mere om udskiftning af eltavle med hjælp fra os? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at rådgive dig inden tilbudsgivning, hvis du har nogen spørgsmål. Hos JJ Montering er kunden altid i højsædet.

  Giv os et kald på telefon 40 63 31 37 eller send en mail til jannikmontering@gmail.com. Du kan også gøre brug af vores online kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et gratis og helt uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!