Om os

Hos os er kunden altid i højsædet. Vi mener at glade kunder kommer på baggrund af god service i kombination med kvalitetshåndværk. Hvis du skal bruge en rar og venlig elektriker, står vi til rådighed.

Få et uforpligtende tilbud


  Det synes kunderne om os

  5/5

  Anders

  Fra 3byggetilbud

  Jeg fik en god service fra start til slut, og arbejdet er udført godt og professionelt.

  5/5

  Else

  Fra 3byggetilbud

  Rigtig god oplevelse. Meget serviceminded håndværker. Rimelig pris.

  5/5

  Mette

  Fra 3byggetilbud

  Rimelig pris, pænt arbejde, oveholdt vores aftale. Jeg vil helt klart bruge den samme elektriker igen.

  Om os

  Vores mål som elektriker har altid været at give kunderne en god oplevelse – både før, under og efter projektets udførelse. Derfor er det essentielt for os, at vi hele tiden evaluerer vores løsninger og tænker i nye baner. I en industri der konstant udvikler sig, er det især vigtigt, at man ikke falder bagud. Vi forsøger at have en perfekt balance mellem moderne og praktiske løsninger.

  Elektriker Frederikssund pris

  Med stor erfaring i branchen har vi en bred vifte af kompetencer inden for en lang række el-opgaver. Hvad enten du skal have udskiftet din eltavle, renoveret hjemmet eller opsat ladestander i boligen, kan vi være behjælpelige.

  Vi stræber ikke efter at være de hurtigste, billigste eller mest moderne indenfor vores branche. I stedet værner vi om den personlige tilgang til arbejdet, og har altid dine behov i fokus. Hos os kan du forvente:

  Kontakt os i dag

  Lyder JJ Montering som den rette elektriker til din opgave? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Ingen opgave er for stor eller lille til os. Ring til os eller send en mail til jannikmontering@gmail.com. Så vender vi tilbage snarest muligt med et skræddersyet tilbud. Du kan også gøre brug af kontaktformularen her på siden.

  Lynge (Nordsjælland)
  Tlf: 40 63 31 37