Energioptimering

Kunne du tænke dig at få energioptimeret dit hus?

JJ Montering er en kompetent og kvalitetsbevidst elektriker

Hos os, får du altid det bedst mulige resultat

  Vedhæft fil


  Energioptimering af dine el installationer

  Overvejer du at få foretaget en energioptimering af dit hus? I så fald er du kommet til den rette! Hos JJ Montering sørger vi for at optimere energiforbruget i dit hus, så du opnår massere af økonomiske besparelser uden at kunne mærke forskel på energien i dit hjem. Vi opgraderer din bolig, og sørger for at den er lettere at vedligeholde, hvad enten du har brug for efterisolering af de yderste mure, eller at få udskiftet dine døre og vinduer. 

  En energioptimering af dit hus strømforbrug bliver hurtigt til en god investering, og kommer til at spare dig penge i det lange løb og er derfor oftest det bedste valg for mange.

  Yderligere er der opsat strenge lovkrav i forhold til sikkerhed og energieffektivisering for moderne boliger. Dette er blandt andet for at skåne miljøet ved at reducere energiforbruget. 

  Hvorfor det er vigtigt med energioptimering

  Energioptimering er ikke blot vigtig for din pengepung, men også vigtig for vedligeholdelsen af din bolig på længere sigt. Vi har nedenfor samlet en række fordele for din bolig:

  • Spar penge på varme og energiforbrug
  • En optimering af dit hus’ energi skåner miljøet ved at mindske CO2 udslip.
  • Indeklimaet forbedres i dit hus – Med god ventilation og isolering, får du et sundere indeklima, der har en masse helbredsfordele. Ren luft derhjemme kan hjælpe på problemer med hovedpine og træthed, samt mindske risikoen for at du udvikler allergier til fx støv.
  • Komforten i din bolig forøges – Med bedre isolering, mindskes både udefrakommende støj og kuldetræk fra vinduer. Du kan vedligeholde en stabil temperatur, og bo i lige præcis den varme du har lyst til. Samtidig slipper du for problemer med fugt, der fx kan sætte sig i dit hus’ træværk.
   
  Energioptimering er godt for den generelle kvalitet af din bolig, både i forhold til driften af boligen, men også hvis du skal sælge den i fremtiden. Når du får energirenoveret og energioptimeret dit hjem, kan det blive energimærket, hvilket er en attraktiv salgsfaktor for en eventuel køber. 

  Lad os energioptimere dit hjem

  Hos JJ Montering har vi mange års erfaring i branchen, og som professionelle elektrikere stræber vi udelukkende efter at producere godt håndværk med en god service. Vores lange og brede erfaring gør at vi har set og udført alt inden for verdenen af energioptimering. 

  Når vi arbejder på dit projekt, har vi derfor mulighed for at trække på viden fra opgaver vi tidligere har udført. Dette gør at vi kan fuldføre dit projekt med en ekstra grad af systematik og effektivitet, uden at gå på kompromis med vores kvalitetsprægede håndværk.

  Kontakt os

  Hvis du synes det kunne lyde interessant med energioptimering, eller kunne tænke dig at blive klogere på hvordan vi kan hjælpe dig, så er vi altid tilgængelige! Du kan fange os på telefon +45 40 63 31 37 eller mail jannikmontering@gmail.com i dag. Alternativt kan du gøre brug af vores hjemmesides kontaktformular, hvor du tager 2 minutter af din tid til kort at beskrive din situation, hvorefter vi vender tilbage til dig. 
   
  Efter din henvendelse, udarbejder vi et helt uforpligtende og gratis tilbud på hvordan vi kan optimere dit hjem. 
   
  Vi glæder os til at høre fra dig!