Energioptimering

Kunne du tænke dig at få energioptimeret dit hus?

JJ Montering er en kompetent og kvalitetsbevidst elektriker

Hos os, får du altid det bedst mulige resultat

Få et uforpligtende tilbud


  Det synes kunderne om os

  5/5

  Anders

  Fra 3byggetilbud

  Jeg fik en god service fra start til slut, og arbejdet er udført godt og professionelt.

  5/5

  Else

  Fra 3byggetilbud

  Rigtig god oplevelse. Meget serviceminded håndværker. Rimelig pris.

  5/5

  Mette

  Fra 3byggetilbud

  Rimelig pris, pænt arbejde, oveholdt vores aftale. Jeg vil helt klart bruge den samme elektriker igen.

  Energioptimering af dine el installationer

  Overvejer du at få foretaget en energioptimering af dit hus? I så fald er du kommet til den rette! Hos JJ Montering sørger vi for at optimere energiforbruget i dit hus, så du opnår massere af økonomiske besparelser uden at kunne mærke forskel på energien i dit hjem. Vi opgraderer din bolig, og sørger for at den er lettere at vedligeholde, hvad enten du har brug for efterisolering af de yderste mure, eller at få udskiftet dine døre og vinduer. 

  En energioptimering af dit hus strømforbrug bliver hurtigt til en god investering, og kommer til at spare dig penge i det lange løb og er derfor oftest det bedste valg for mange.

  Yderligere er der opsat strenge lovkrav i forhold til sikkerhed og energieffektivisering for moderne boliger. Dette er blandt andet for at skåne miljøet ved at reducere energiforbruget. 

  Lad os energioptimere dit hjem

  Hos JJ Montering har vi mange års erfaring i branchen, og som professionelle elektrikere stræber vi udelukkende efter at producere godt håndværk med en god service. Vores lange og brede erfaring gør at vi har set og udført alt inden for verdenen af energioptimering. 

  Når vi arbejder på dit projekt, har vi derfor mulighed for at trække på viden fra opgaver vi tidligere har udført. Dette gør at vi kan fuldføre dit projekt med en ekstra grad af systematik og effektivitet, uden at gå på kompromis med vores kvalitetsprægede håndværk.

  Hvorfor det er vigtigt med energioptimering

  Energioptimering er ikke blot vigtig for din pengepung, men også vigtig for vedligeholdelsen af din bolig på længere sigt. Vi har nedenfor samlet en række fordele for din bolig:

  • Spar penge på varme og energiforbrug
  • En optimering af dit hus’ energi skåner miljøet ved at mindske CO2 udslip.
  • Indeklimaet forbedres i dit hus – Med god ventilation og isolering, får du et sundere indeklima, der har en masse helbredsfordele. Ren luft derhjemme kan hjælpe på problemer med hovedpine og træthed, samt mindske risikoen for at du udvikler allergier til fx støv.
  • Komforten i din bolig forøges – Med bedre isolering, mindskes både udefrakommende støj og kuldetræk fra vinduer. Du kan vedligeholde en stabil temperatur, og bo i lige præcis den varme du har lyst til. Samtidig slipper du for problemer med fugt, der fx kan sætte sig i dit hus’ træværk.
   
  Energioptimering er godt for den generelle kvalitet af din bolig, både i forhold til driften af boligen, men også hvis du skal sælge den i fremtiden. Når du får energirenoveret og energioptimeret dit hjem, kan det blive energimærket, hvilket er en attraktiv salgsfaktor for en eventuel køber. 
  En energioptimering kan være rigtig mange forskellige ting, og det kan derfor være lidt svært at overskue, hvor du skal starte, når du gerne vil skrue ned for prisen på dine energiregninger. Derfor får du her et bedre overblik over, hvad en energioptimering egentlig er, så du får nemmere ved at vurdere, om en energioptimering er det rette valg for dig lige nu, samt hvor du eventuelt skal placere dit fokus i netop din bolig.

  Den største pengesluger i danske bolig er opvarmning af hjemmet i årets kolde måneder. De fleste danske hjem bruger mange tusinde kroner på opvarmning over et helt år, og varmeforbruget er derfor altid et godt sted at starte for dig, der vil energioptimere din bolig.

  Det kan du bl.a. gøre ved at sørge for, at din bolig er isoleret og tætnet ordenligt. Ringe isolering er et problem i ældre boliger, og der vil derfor være rigtig meget at hente på varmeregningen for dig, der bor i en ældre og dårligt isoleret bolig.

  Her kan du med fordel overveje:

  • At få isoleret loftet
  • At få ny vægisolering
  • Isolering af gulve

  Hvis dine vinduer og døre i boligen er af ældre dato, er der også rigtig gode chancer for, at du kan spare på varmeregningen ved at udskifte disse. Døre og vinduer er kilde til det største varmetab i boligen, og hvis dine vinduer derudover er både gamle og utætte, kan du derfor reducere varmetabet betragteligt ved at skifte til moderne energieffektive vinduer, der lader så lidt af den dyre varme som muligt slippe ud af boligen.

  Når du har sørget for, at dit hus er tæt med god isolering og moderne døre og vinduer, er det bestemt også værd at kigge på, hvordan du kan nedbringe dit strømforbrug. En vigtig del af energioptimering af boliger er at nedbringe dit strømforbrug, og det er vi eksperter i her hos JJ Montering.

  Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Installation af energieffektiv belysning med LED-pærer og CFL-pærer, der vil reducere elforbruget betydeligt og give dig elpærer med længere levetid
  • Udskifte gamle elektriske apparater med et højt strømforbrug med moderne apparater, der har en høj energieffektivitet som eksempelvis vaskemaskiner, køleskabe, tørretumblere mv.
  • Installation af Smart-Home teknologi, der bl.a. giver dig mulighed for at overvåge og fjernstyring belysning, opvarmning og dine elektriske apparater, så du kan optimere energiforbruget og derved nedbringe din elregning

  Der findes også mange andre måder, hvorpå en energioptimering af dine elektriske systemer kan nedbringe dit elforbrug. Hvis du vil høre mere om, hvordan nye elektriske installationer kan hjælpe med energioptimering af dine bygninger, kan du altid kontakte os her hos JJ Montering.

  Installation af solceller er en oplagt måde, hvorpå du kan energioptimere din bolig. Med solceller på taget kan du markant nedbringe dit strømforbrug og på samme tid nedbringe din boligs CO2-aftryk.

  Med solceller kan du helt eller delvist erstatte den dyre strøm fra din eludbyder, og du kan bruge strømmen fra solen til præcist det samme, som du bruger strømmen fra din eludbyder til.

  En energioptimering kan som nævnt dække over rigtig mange forskellige ting – også mere end der er nævnt her. Det kan være energioptimering af vandforbruget i din bolig, og det kan være andre ting, som både vil bidrage til at sænke dine energiregninger og til at gøre din bolig mere grøn og bæredygtig.

  Alt det kan vi fortælle dig meget mere om, hvis du giver os et kald. Vi kan rådgive dig om dine forskellige muligheder, og vi kan give dig gode råd til, hvad der vil være en god beslutning for netop din bolig.

  Der findes ikke et bestemt tidspunkt for, hvornår det er tid til energioptimering i din bolig. Om det er den rette beslutning for dig lige nu, afhænger af mange forskellige faktorer inklusiv din egen tid og økonomi.

  Men hvis du gerne vil gøre en indsats for at finde ud af, om en energioptimering vil være det rette valg for dig, er det altid en god idé at starte med at kigge på dit energiforbrug. Find dine elregninger, varmeregninger og vandregninger frem og gennemgå dem for at analysere, hvor der er plads til forbedringer.

  For mange kan det komme som et chok rent faktisk at få tjekket elregningen i stedet for bare at overlade den til fast betaling, og hvis det også bliver tilfældet for dig, kan det være et tegn på, at der kan være besparelser at hente ved at få foretaget en energioptimering af din el.

  Det samme gælder for dit varmeforbrug. I mange danske boliger, der ikke er helt nye, kan der være mange penge at hente på varmeregningen ved at få foretaget diverse energioptimeringer.

  Du kan også foretage en vurdering af, om det er tid til en energioptimering, ved at kigge på standen af dine eksisterende installationer. Hvis dine elektriske installationer er meget gamle, vil en energioptimering el ofte være en god investering, og det samme gælder, hvis din bolig er gammel og ikke har fået foretaget optimeringer af isolationen siden boligens opførsel.

  Du har også mulighed for at tjekke isoleringens stand ved at kigge på, om det trækker fra de indre vægge, og om de er kolde eller fugtige om vinteren. Det samme gælder for døre og vinduer, hvor du med en hurtig inspektion kan vurdere, om de er tætte, og om de hurtigt bliver kolde.

  Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er tid til en energirenovering af dit hus, er du selvfølgelig altid velkommen til at hive fat i os her hos JJ Montering. Vi har et dygtigt hold med mange års erfaring, der sidder klar til at give dig et par gode råd med på vejen, og som selvfølgelig også hellere end gerne vil hjælpe dig, hvis du beslutter dig for at trykke på knappen og sætte gang i en energioptimering.

  Kontakt os i dag

  Hvis du synes det kunne lyde interessant med energioptimering, eller kunne tænke dig at blive klogere på hvordan vi kan hjælpe dig, så er vi altid tilgængelige! Du kan fange os på telefon +45 40 63 31 37 eller mail jannikmontering@gmail.com i dag. Alternativt kan du gøre brug af vores hjemmesides kontaktformular, hvor du tager 2 minutter af din tid til kort at beskrive din situation, hvorefter vi vender tilbage til dig. 
   
  Efter din henvendelse, udarbejder vi et helt uforpligtende og gratis tilbud på hvordan vi kan optimere dit hjem. 
   
  Vi glæder os til at høre fra dig!