Byggestrøm

Leder du efter en kompetent elektriker, der kan opsætte byggestrøm til dit byggeprojekt?

Med mange års erfaring, har JJ Montering fuldstændigt styr på hvad vi laver, og vi prioriterer altid dine ønsker og behov.

Om din opgave er stor eller lille, så klarer vi den. Vores kunder vælger os fordi:

    Vedhæft fil


    Etablering af Byggestrøm

    Uanset hvilket byggeprojekt man er i færd med, kræver det næsten altid byggestrøm. Hvad enten der tales om en byggeplads eller opsætningen af en byfest, så er det nødvendigt at man kan få strøm til sine maskiner og belysning til at arbejde. For at få adgang til dette, er det nødvendigt at leje en byggestrømstavle, og købe byggestrøm af en elektriker. Hos JJ Montering kan vi hjælpe dig med det hele – lige fra de indledende overvejelser til at stå for strøm til hele din byggeplads.

    Når du indgår en aftale med os, tager vi en gennemgående samtale med dig i forhold til projektet. Så sætter vi elektricitet op, så du kan udføre projektet lige som du ønsker det. Efter vi har opsat byggestrømstavlen, er det forskelligt hvad et byggeprojekt kan have brug for. Måske har du brug for at få trukket kabler til skurvogne og diverse materialer, eller måske kræver dit byggeprojekt varmekabler i stedet. Uanset hvad, så kan du med ro i sindet lade JJ Montering stå for din elforsyning.

    Der findes en del regler og krav inden for sikkerhed og forebyggelse af ulykker på din byggeplads. Vi sikrer os selvfølgelig, at din byggeplads lever op til alle disse inden for elektricitet og sikkerhed på din byggeplads.

    Vi står for hele etableringen af din byggestrøm, så dit byggeprojekt kan fuldføres uden problemer. Med ordentlig belysning og elektrisk tilførsel til byggemaskinerne, undgår du tidsspille og derved tabte arbejdstimer. Kontakt os i dag, og så vender vi tilbage til dig med et gratis og uforpligtende tilbud på din byggestrøms pris – hurtigst muligt!

    Stor erfaring i opsætning af byggestrøm

    Med vores lange og vidtrækkende erfaring, har vi hos JJ Montering prøvet det hele inden for byggestrøm. Uanset hvilken situation du står i, er det med stor sandsynlighed noget vi har prøvet før. Af denne grund, kan vi med lethed trække på vores ekspertise og opsætte din elektricitet med struktur, effektivitet og kvalitet, så du aldrig kommer til at opleve nogle mangler med hensyn til elektricitet.

    Vores mange års erfaring betyder dog ikke at vi lever i fortiden – tværtimod. Vores første prioritet er at levere det bedste produkt til dig som kunde. Vi sørger derfor hele tiden at holde os opdateret med de nyeste arbejdstilgange, produkter og materialer. Du altid får den bedst mulige løsning hos os, fordi vi kan bidrage både med den nyeste viden og trække fra vores mange års erfaring.

    Vi sørger selvfølgelig for at gøre rigeligt brug af vores viden undervejs. For at du ikke skal stå alene med de store beslutninger, fokuserer vi gennem hele forløbet på at kommunikere med dig, hvor vi tilbyder vores ekspertrådgivning, vejledning og visdom.

    vi laver både store og små opgaver

    Vi tager os af enhver form for opgave. Lige meget om du skal til at sætte et mindre byggeprojekt i værks, eller om du har brug for elforsyning til en større festival, så er JJ Montering det rette firma for dig!
    Lige meget om du bygger stort eller småt, er man afhængig af at byggestrømmen fungerer som den skal. At byggestrømmen er opsat korrekt, lægger basis for en stabil elforsyning på din byggeplads. Derfor installerer vi byggestrømstavler, kabler og meget andet i alle størrelser, og sørger for at alle målere fungerer som de skal.

    Når vi indledningsvis taler med dig om dit projekt og dets omfang, går vi efterfølgende straks igang med at beregne kapacitetsbehovet for din byggeplads. Vi går herefter i dialog med dit lokale forsyningsselskab og sikrer os, at de har en passende mængde kapacitet til rådighed.

    Vi kommer herefter og monterer din nye elforsyning!

    Hvis du har nogle spørgsmål efterfølgende, eller hvis byggestrømstavlen eventuelt beskadiges under byggearbejdet, så frygt ej, for vi er med dig hele vejen igennem. Vi sørger altid for at vores montering opfylder sit formål, så tøv endelig ikke med at kontakte os undervejs, hvis vi kan hjælpe dig yderligere efter vores montering.

    Hvad koster byggestrøm?

    Den endelige pris på byggestrøm varierer alt efter et flertal af faktorer, og er derfor forskellig fra byggeplads til byggeplads. Hvis dit projekt eksempelvis omhandler en større byggeplads hvor der skal lægges mange, længere kabler og større byggestrømstavler, vil prisen naturligvis se anderledes ud end hvis dit byggeprojekt er af mindre størrelse.

    Den nemmeste måde for en elektriker at fastsætte hvor meget det koster at leje byggestrøm for dig, er hvis du fortæller ham om din situation. Vi kommer også gerne ud og evaluerer den for dig.

    Kontakt os

    Hvis du kunne tænke dig at vide mere omkring byggestrøm, så står vi til rådighed for at svare på alle dine spørgsmål!

    Vi tilbyder med glæde vores ekspertviden via rådgivning og vejledning inden du starter dit projekt. Vi ønsker nemlig kun at du får præcis den løsning, du har brug for.

    Tøv endelig ikke med at kontakte os i dag på telefon +45 40 63 31 37, mail jannikmontering@gmail.com eller via vores kontaktformular på hjemmesiden. Fortæl os om din situation, og så leverer vi et stærkt, uforpligtende og helt gratis tilbud på elforsyning til dit byggeprojekt. Vi glæder os til at høre fra dig!

    Vi kører i hele Nordsjælland, men også Roskilde, Solrød, Køge, Ishøj og omegn.