Byggestrøm

Leder du efter en kompetent elektriker, der kan opsætte byggestrøm til dit byggeprojekt?

Med mange års erfaring, har JJ Montering fuldstændigt styr på hvad vi laver, og vi prioriterer altid dine ønsker og behov.

Om din opgave er stor eller lille, så klarer vi den. Vores kunder vælger os fordi:

Få et uforpligtende tilbud


  Det synes kunderne om os

  5/5

  Anders

  Fra 3byggetilbud

  Jeg fik en god service fra start til slut, og arbejdet er udført godt og professionelt.

  5/5

  Else

  Fra 3byggetilbud

  Rigtig god oplevelse. Meget serviceminded håndværker. Rimelig pris.

  5/5

  Mette

  Fra 3byggetilbud

  Rimelig pris, pænt arbejde, oveholdt vores aftale. Jeg vil helt klart bruge den samme elektriker igen.

  Etablering af byggestrøm

  Uanset hvilket byggeprojekt man er i færd med, kræver det næsten altid byggestrøm. Hvad enten der tales om en byggeplads eller opsætningen af en byfest, så er det nødvendigt at man kan få strøm til sine maskiner og belysning til at arbejde. For at få adgang til dette, er det nødvendigt at leje en byggestrømstavle, og købe byggestrøm af en elektriker. Hos JJ Montering kan vi hjælpe dig med det hele – lige fra de indledende overvejelser til at stå for strøm til hele din byggeplads.

  Når du indgår en aftale med os, tager vi en gennemgående samtale med dig i forhold til projektet. Så sætter vi elektricitet op, så du kan udføre projektet lige som du ønsker det. Efter vi har opsat byggestrømstavlen, er det forskelligt hvad et byggeprojekt kan have brug for. Måske har du brug for at få trukket kabler til skurvogne og diverse materialer, eller måske kræver dit byggeprojekt varmekabler i stedet. Uanset hvad, så kan du med ro i sindet lade JJ Montering stå for din elforsyning.

  Der findes en del regler og krav inden for sikkerhed og forebyggelse af ulykker på din byggeplads. Vi sikrer os selvfølgelig, at din byggeplads lever op til alle disse inden for elektricitet og sikkerhed på din byggeplads.

  Vi står for hele etableringen af din byggestrøm, så dit byggeprojekt kan fuldføres uden problemer. Med ordentlig belysning og elektrisk tilførsel til byggemaskinerne, undgår du tidsspille og derved tabte arbejdstimer. Kontakt os i dag, og så vender vi tilbage til dig med et gratis og uforpligtende tilbud på din byggestrøms pris – hurtigst muligt!

  Stor erfaring i opsætning af byggestrøm

  Med vores lange og vidtrækkende erfaring, har vi hos JJ Montering prøvet det hele inden for byggestrøm. Uanset hvilken situation du står i, er det med stor sandsynlighed noget vi har prøvet før. Af denne grund, kan vi med lethed trække på vores ekspertise og opsætte din elektricitet med struktur, effektivitet og kvalitet, så du aldrig kommer til at opleve nogle mangler med hensyn til elektricitet.

  Vores mange års erfaring betyder dog ikke at vi lever i fortiden – tværtimod. Vores første prioritet er at levere det bedste produkt til dig som kunde. Vi sørger derfor hele tiden at holde os opdateret med de nyeste arbejdstilgange, produkter og materialer. Du altid får den bedst mulige løsning hos os, fordi vi kan bidrage både med den nyeste viden og trække fra vores mange års erfaring.

  Vi sørger selvfølgelig for at gøre rigeligt brug af vores viden undervejs. For at du ikke skal stå alene med de store beslutninger, fokuserer vi gennem hele forløbet på at kommunikere med dig, hvor vi tilbyder vores ekspertrådgivning, vejledning og visdom.

  Vi laver både store og små opgaver

  Vi tager os af enhver form for opgave. Lige meget om du skal til at sætte et mindre byggeprojekt i værks, eller om du har brug for elforsyning til en større festival, så er JJ Montering det rette firma for dig!
  Lige meget om du bygger stort eller småt, er man afhængig af at byggestrømmen fungerer som den skal. At byggestrømmen er opsat korrekt, lægger basis for en stabil elforsyning på din byggeplads. Derfor installerer vi byggestrømstavler, kabler og meget andet i alle størrelser, og sørger for at alle målere fungerer som de skal.

  Når vi indledningsvis taler med dig om dit projekt og dets omfang, går vi efterfølgende straks igang med at beregne kapacitetsbehovet for din byggeplads. Vi går herefter i dialog med dit lokale forsyningsselskab og sikrer os, at de har en passende mængde kapacitet til rådighed.

  Vi kommer herefter og monterer din nye elforsyning!

  Hvis du har nogle spørgsmål efterfølgende, eller hvis byggestrømstavlen eventuelt beskadiges under byggearbejdet, så frygt ej, for vi er med dig hele vejen igennem. Vi sørger altid for at vores montering opfylder sit formål, så tøv endelig ikke med at kontakte os undervejs, hvis vi kan hjælpe dig yderligere efter vores montering.

  Hvad koster byggestrøm?

  Den endelige pris på byggestrøm varierer alt efter et flertal af faktorer, og er derfor forskellig fra byggeplads til byggeplads. Hvis dit projekt eksempelvis omhandler en større byggeplads hvor der skal lægges mange, længere kabler og større byggestrømstavler, vil prisen naturligvis se anderledes ud end hvis dit byggeprojekt er af mindre størrelse.

  Den nemmeste måde for en elektriker at fastsætte hvor meget det koster at leje byggestrøm for dig, er hvis du fortæller ham om din situation. Vi kommer også gerne ud og evaluerer den for dig.

  Når du står i en situation, hvor du skal bruge en masse strøm til det ene eller det andet, kan byggestrøm fra os her hos JJ Montering være den helt rette løsning for dig. Formålet med byggestrøm er nemlig at opstille en solid og pålidelig strømforsyning på steder, hvor der i forvejen ikke er adgang til strøm.

  Byggestrøm er således en midlertidig elektrisk strømforsyning, som vi kan installere hvor som helst – eksempelvis på en byggeplads.

  Byggestrøm kan forsyne en bred vifte af elektriske maskiner og apparater med strøm, og byggestrøm er derfor ofte det rette valg, når du har mange strømkrævende maskiner, der skal køre hele dagen.

  Når du vælger os til at levere din byggestrøm, kan du se frem til at få en fleksibel løsning, som er skalerbar, og som derfor kan designes til at møde lige netop dine behov. Med vores byggestrøm kan du med andre ord få understøttet alle dine behov for elektricitet på eksempelvis en byggeplads med en midlertidig, men solid strømforsyning.

  Du undrer dig måske lidt over, hvordan det kan være muligt at trylle en solid strømforsyning ud af den blå luft. Men der er naturligvis ikke tale om magi, men i stedet om godt håndværk og erfaren el-service, når du får os til at installere byggestrøm.

  Sammen med dig vil vi finde ud af, hvordan opgaven løses på bedst muligt vis. Vi tager en snak om, hvad dine behov egentlig er, så vi på bedst mulig vis kan kortlægge de elektriske behov på eksempelvis byggepladsen.

  Herfra starter arbejdet med at finde den strømkilde, der skal forsyne din byggeplads eller lignende med midlertidig strøm. Det kan eksempelvis være fra el-distributionskilde i nærheden, hvorfra vi kan ’låne’ den strøm, du skal bruge. Hvis der ikke er en fast kilde til strøm i nærheden, kan det i stedet være nødvendigt at anskaffe en midlertidig strømkilde som eksempelvis en generator.

  Når strømkilden er på plads, går vi i gang med at installere de nødvendige kabler fra strømkilden til din byggeplads. Vi sørger for at installere alle de vigtige kabler med høj kvalitet, så du kan være sikker på, at strømforsyningen ikke kommer til at drille fremover. I samme ombæring sørger vi også for, at kablerne er beskyttet mod aktiviteter på eksempelvis byggepladsen, samt at alle sikkerhedsstandarder på samme tid er overholdt.

  Med kablerne på plads skal der selvfølgelig også være et system for distribution af byggestrømmen. Det klarer vi ved at installere elektriske paneler, forskellige elektriske kredsløb og så videre – alt afhængigt af dine personlige behov.

  Når det kommer til midlertidige strøminstallationer, er der naturligvis en masse byggestrømregler – ligesom der er regler for alle andre elektriske installationer. Midlertidige elektriske installationer på bl.a. en byggeplads skal således opfylde en række krav, men det er ikke noget, du behøver at bekymre dig om.

  Hos JJ Montering kender vi til alle regler og alle krav, og du kan derfor være sikker på, at din byggestrøm kommer til at leve op til den gældend. Vi har et erfarent hold af elektrikere, der har ekspertisen og den nødvendige viden, så du slet ikke skal bekymre dig.

  Vi sørger bl.a. for:

  • At byggestrømmen lever op til kravene i installationsbekendtgørelsen
  • At alle elkabler, der forsyner hoved- eller undertavler, bliver sikret mod beskadigelse

  Der findes også et hav af andre byggestrømregler, som du ikke behøver at kende til, men som du kan være sikker på, at vi hos JJ Montering har helt styr på, så din midlertidige strømforsyning bliver lovlig og sikker.

  Vi tager os med andre ord af alt det tekniske, og du skal som bygherre bare være ansvarlig for installationen vedligeholdelse. Det vil sige, at hvis du skal have byggestrøm til mere end 3 måneder, skal installationen hver 3. måned efterses af en elektriker.

  Når du skal i gang med et større eller mindre byggeri, vil strømmen på byggepladsen være helt afgørende for, at du kan holde arbejdet kørende. Strøm er afgørende for, at el-værktøj, elektriske lifte og en lang række andet udstyr kan bruges hver dag, og du kan derfor ikke komme i gang med at bygge, før du har byggestrøm på pladsen.

  Derfor er det også utroligt vigtigt at have en pålidelig kilde til strøm. Der skal være helt styr på installationerne, så de ikke fejler, når du mindst har brug for det. Alt det kan du være sikker på, når du vælger JJ Montering til installation af byggestrøm på din byggeplads.

  Vi sætter altid det gode håndværk og den høje kvalitet i centrum, og vi overholder altid vores aftaler, så du får, hvad du har bestilt. Med vores brede vifte af kompetencer findes der ikke nogen opgave, der er for store til os, og vi kan derfor levere pålidelig og sikker byggestrøm til alle byggerier uanset skala, så du kan opretholde både effektivitet og produktivitet på byggepladsen.

  Hvis du står og mangler midlertidigt strøm, er du altid velkommen til at kontakte os her hos JJ Montering. Byggestrøm er nemlig ikke kun forbeholdt byggepladser, og vi kan derfor også hjælpe dig, der har brug for strøm i hvilken som helst anden situation.

  Det kan eksempelvis være i forbindelse med en festival, hvor der skal bruges store mængder af strøm på en øde lokation i en midlertidig periode. Også her kan vi opsætte eltavler, trække kabler og så videre, så du får en pålidelig strømkilde til de mange koncerter, de mange madboder og alle andre, der kræver en pålidelige strømkilde.

  Vi kan også hjælpe med byggestrøm til:

  • Markeder
  • Store sportsbegivenheder
  • Messer
  • Filmproduktioner

  Vi kan med andre ord levere strøm til alle store arrangementer, der kræver byggestrøm, og du skal derfor aldrig tøve med at tage kontakt til os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med strøm i lige netop din situation.

  Kontakt os

  Hvis du kunne tænke dig at vide mere omkring byggestrøm, så står vi til rådighed for at svare på alle dine spørgsmål!

  Vi tilbyder med glæde vores ekspertviden via rådgivning og vejledning inden du starter dit projekt. Vi ønsker nemlig kun at du får præcis den løsning, du har brug for.

  Tøv endelig ikke med at kontakte os i dag på telefon +45 40 63 31 37, mail jannikmontering@gmail.com eller via vores kontaktformular på hjemmesiden. Fortæl os om din situation, og så leverer vi et stærkt, uforpligtende og helt gratis tilbud på elforsyning til dit byggeprojekt. Vi glæder os til at høre fra dig!

  Vi kører i hele Nordsjælland, men også Roskilde, Solrød, Køge, Ishøj og omegn.