EL-RENOVERING

Som din elektriker er vi altid friske på at hjælpe med el-renovering. 

Hvad enten der er tale om en stor eller lille opgave, står JJ Montering klar til at hjælpe.

Vi dækker hele Nordsjælland samt Roskilde, Ishøj, Solrød, Køge og omegn.

  Vedhæft fil


  Holdbare løsninger i EL-RENOVERING

  Der er mange gode grunde til at få renoveret el-installationerne. Med stor erfaring inden for elbranchen har vi opbygget en bred vifte af kompetencer. Vores løsninger kan ligeledes tilpasses med udgangspunkt i dine behov, så du er sikret en holdbar løsning.
  Gennem godt håndværk opnår du større komfort og mere sikre installationer i hjemmet. Desuden kan du ende med at spare penge på elregningen gennem mere energivenlige løsninger. Vi har henblik på at fremtidssikre installationerne, så du er tilfreds mange år fremadrettet.

  Hvad indebærer el-renovering

  El-renovering af eksempelvis en ældre bolig kan bestå af mange forskellige slags opgaver. Det kan være udskiftning af diverse ledninger bag væggene, stikkontakter, optimering til mere spare venlige el-løsninger, eller udskiftning af diverse elinstallationer. Det kan også være gamle el-isolationer, som ikke længere er sikre at have i dit hjem. 

  Har du gamle el-ledninger i hjemmet, så er det vigtigt at disse bliver udskiftet, inden man kobler dem til nye elinstallationer. Nyt el-apparatur skal kunne kobles til ledninger, som er isoleret med den nyeste teknologi. Det mindsker risikoen for brandfare i ejendommen.
   
  Gamle elinstallationer og el-isoleringer er nemlig en af de hyppigste årsager til ildebrande i boliger. Derfor er det vigtigt at du kontakter en erfaren elektriker, som kan gennemføre el-renoveringen på forsvarlig vis. 

  Eksperter i alle former for el-renoveringer

  Hos J J Montering er vi eksperter i alle former for renovering af el i ejendomme. Mange prøver dog selv at stå for deres el-projekter, når man alligevel er i gang med at give boligen den hel store renovering. Men det er både livsfarligt og ulovligt på samme tid. Derfor skal du have en uddannet fagmand til at udføre el-renoveringen for dig. 

   
  Her kan du se nogle af de forskellige arbejdsområder, som indebærer el-renovering:
   
   
  Er opgaven ikke at finde på listen? Så tag kontakt til JJ Montering, hvis du har spørgsmål til dit el-renoverings projekt. Vi er klar til at besvare din henvendelse og komme med løsningsforslag til hvordan vi løser din el-renovering på bedst mulig vis.

  Derfor skal du have foretaget en el-renovering

  Oplever du ofte tilbagevendende problemer med elinstallationerne i boligen, som du gang på gang har fået en elektriker ud til at fikse for dig? Så er det muligvis et tegn på, at de trænger til at blive udskiftet.
   
  Det kan i mange tilfælde langt bedre svarer sig at få renoveret dit el med nye installationer, end at du med hyppige mellemrum skal ringe en fagmand ud. Det koster dig både tid og penge med hyppige reparationer på de aldrende elinstallationer. Dette kan du helt undgå ved at få skiftet det gamle el ud med noget helt nyt, som er langt mere tidssvarende.
   
  El-renovering er også en fordel for dig som for eksempel har fået et nyt køkken eller badeværelse. Der er rigtig mange elinstallationer i et køkken og et badeværelse.
  For at disse kan fungere sammen med resten af ejendommen, er det vigtigt, at de resterende ledninger, installationer og lignende er moderne og lever op til nutidens krav og standarder.
  På den måde undgår du at der kommer hyppige kortslutninger, eller i værste tilfælde opstår brand på grund af overophedede overgange.
   
  På samme tid løser vi også eventuelle gamle installationer, som ikke lever op til lovkravene i dag. Derfor er det afgørende at du kontakter J J Montering, så vi kan gennemgå dit el og komme med en vurdering af, hvad der skal laves og hvad der kan svare sig. Vi har erfaringen og servicen i top, og ved hvad der skal til for at udføre el-renovering af absolut højeste kvalitet.

  SERVICE I HØJSÆDET

  Vi mener, at holdbare resultater kræver mere end bare godt håndværk. For at sikre, at du er tilfreds med løsningen i længst mulig tid, er det vigtigt at el-arbejdet bliver tilpasset til netop din situation. Derfor lægger vi altid stor vægt på kommunikationen med dig. Idet du kontakter os, tager vi løbende stilling til dine behov. Før el-renoveringen påbegyndes, sørger vi for at forventningsafstemme med dig.
  Vores mål som elektriker er at levere service i øjenhøjde, hvor du har mulighed for at følge med i processen. Det gode humør kommer helt naturligt til os, da vi elsker vores arbejde. Skal du bruge en rar og venlig elektriker til din el-renovering, bør du overveje at tage fat i os.

  FÅ ET GODT TILBUD I DAG

  Ønsker du at høre mere om mulighederne for renovering af el hos os? Så tøv ikke med at kontakte os. JJ Montering har afdeling i Lynge og vi kører ud til hele Nordsjælland samt Roskilde, Køge, Solrød og omegn.

  Med stor erfaring i branchen rådgiver vi gerne inden projektstart. Vores ønske er naturligvis, at du får den helt rette løsning. Med udgangspunkt i dine ønsker skræddersyr vi el-renoveringen.

  Ring på tlf. 40 63 31 37, send en mail til jannikmontering@gmail.com eller benyt vores formular for kontakt. Så giver vi et gratis og helt uforpligtende tilbud på din opgave.