El-renovering

Som din elektriker er vi altid friske på at hjælpe med el-renovering. 

Hvad enten der er tale om en stor eller lille opgave, står JJ Montering klar til at hjælpe.

Vi dækker hele Nordsjælland samt Roskilde, Ishøj, Solrød, Køge og omegn.

Få et uforpligtende tilbud


  Det synes kunderne om os

  5/5

  Anders

  Fra 3byggetilbud

  Jeg fik en god service fra start til slut, og arbejdet er udført godt og professionelt.

  5/5

  Else

  Fra 3byggetilbud

  Rigtig god oplevelse. Meget serviceminded håndværker. Rimelig pris.

  5/5

  Mette

  Fra 3byggetilbud

  Rimelig pris, pænt arbejde, oveholdt vores aftale. Jeg vil helt klart bruge den samme elektriker igen.

  Holdbare løsninger i el-renovering

  Der er mange gode grunde til at få renoveret el-installationerne. Med stor erfaring inden for elbranchen har vi opbygget en bred vifte af kompetencer. Vores løsninger kan ligeledes tilpasses med udgangspunkt i dine behov, så du er sikret en holdbar løsning.

  Gennem godt håndværk opnår du større komfort og mere sikre installationer i hjemmet. Desuden kan du ende med at spare penge på elregningen gennem mere energivenlige løsninger. Vi har henblik på at fremtidssikre installationerne, så du er tilfreds mange år fremadrettet.

  Service i højsædet

  Vi mener, at holdbare resultater kræver mere end bare godt håndværk. For at sikre, at du er tilfreds med løsningen i længst mulig tid, er det vigtigt at el-arbejdet bliver tilpasset til netop din situation. Derfor lægger vi altid stor vægt på kommunikationen med dig. Idet du kontakter os, tager vi løbende stilling til dine behov. Før el-renoveringen påbegyndes, sørger vi for at forventningsafstemme med dig.

  Vores mål som elektriker er at levere service i øjenhøjde, hvor du har mulighed for at følge med i processen. Det gode humør kommer helt naturligt til os, da vi elsker vores arbejde. Skal du bruge en rar og venlig elektriker til din el-renovering, bør du overveje at tage fat i os.

  El-renovering af eksempelvis en ældre bolig kan bestå af mange forskellige slags opgaver. Det kan være udskiftning af diverse ledninger bag væggene, stikkontakter, optimering til mere spare venlige el-løsninger, eller udskiftning af diverse elinstallationer. Det kan også være gamle el-isolationer, som ikke længere er sikre at have i dit hjem. 

  Har du gamle el-ledninger i hjemmet, så er det vigtigt at disse bliver udskiftet, inden man kobler dem til nye elinstallationer. Nyt el-apparatur skal kunne kobles til ledninger, som er isoleret med den nyeste teknologi. Det mindsker risikoen for brandfare i ejendommen.

  Gamle elinstallationer og el-isoleringer er nemlig en af de hyppigste årsager til ildebrande i boliger. Derfor er det vigtigt at du kontakter en erfaren elektriker, som kan gennemføre el-renoveringen på forsvarlig vis. 

  Hos J J Montering er vi eksperter i alle former for renovering af el i ejendomme. Mange prøver dog selv at stå for deres el-projekter, når man alligevel er i gang med at give boligen den hel store renovering. Men det er både livsfarligt og ulovligt på samme tid. Derfor skal du have en uddannet fagmand til at udføre el-renoveringen for dig.
  Her kan du se nogle af de forskellige arbejdsområder, som indebærer el-renovering:
  Er opgaven ikke at finde på listen? Så tag kontakt til JJ Montering, hvis du har spørgsmål til dit el-renoverings projekt. Vi er klar til at besvare din henvendelse og komme med løsningsforslag til hvordan vi løser din el-renovering på bedst mulig vis.
  Oplever du ofte tilbagevendende problemer med elinstallationerne i boligen, som du gang på gang har fået en elektriker ud til at fikse for dig? Så er det muligvis et tegn på, at de trænger til at blive udskiftet.
   
  Det kan i mange tilfælde langt bedre svarer sig at få renoveret dit el med nye installationer, end at du med hyppige mellemrum skal ringe en fagmand ud. Det koster dig både tid og penge med hyppige reparationer på de aldrende elinstallationer. Dette kan du helt undgå ved at få skiftet det gamle el ud med noget helt nyt, som er langt mere tidssvarende.
   
  El-renovering er også en fordel for dig som for eksempel har fået et nyt køkken eller badeværelse. Der er rigtig mange elinstallationer i et køkken og et badeværelse.
  For at disse kan fungere sammen med resten af ejendommen, er det vigtigt, at de resterende ledninger, installationer og lignende er moderne og lever op til nutidens krav og standarder.
  På den måde undgår du at der kommer hyppige kortslutninger, eller i værste tilfælde opstår brand på grund af overophedede overgange.
   
  På samme tid løser vi også eventuelle gamle installationer, som ikke lever op til lovkravene i dag. Derfor er det afgørende at du kontakter J J Montering, så vi kan gennemgå dit el og komme med en vurdering af, hvad der skal laves og hvad der kan svare sig. Vi har erfaringen og servicen i top, og ved hvad der skal til for at udføre el-renovering af absolut højeste kvalitet.

  Der kan som nævnt være flere tegn på, at det er tid til at få tjekket på de elektriske installationer i din bolig. Men hvad skal du helt konkret være opmærksom på som boligejer, og hvornår ved du, at det er tid til at ringe til os for at få en el-renovering?

  Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din bolig her og nu har brug for en el-renovering, er der flere konkrete ting, du kan kigge på med det samme. Det er bl.a.:

  Din bolig alders: Jo ældre din bolig er, jo større er sandsynligheden for, at der er brug for en el-renovering. Ældre boliger har ældre elektriske systemer, og da der er sket rigtig meget på den elektriske front inden for de sidste 30-40 år, vil din boligs el være gevaldigt bagud i forhold til moderne standarder, hvis de elektriske systemer ikke er blevet opdateret i mange år.

  Hyppige problemer: Hvis du ofte har problemer med strømmen i din bolig, er det som nævnt et klassisk tegn på, at du har brug for en el-renovering. Det kan være, hvis du oplever hyppige strømafbrydelser, sikringsudløsninger eller andre elektriske problemer, hvilket kan være et tegn på, at dit elektriske system ikke fungerer korrekt og har brug for lidt kærlighed.

  Underligt lugt: Hvis du af og til oplever en brændt lugt forskellige steder i din bolig, er det vigtigt at følge op på med det samme. Lugten af brændt isolering eller lignende omkring stikkontakter eller lysafbrydere er et alvorligt advarselstegn, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed fra en elektriker.

  Der findes også mange andre tegn på, at det kan være tid til en el-renovering i din bolig. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os her hos JJ Montering, hvor vores erfarne hold af dygtige elektrikere sidder klar til at svare på, om en el-renovering er det rette valg for dig og din bolig.

  Selvom strømmen fungerer fint i din bolig, og selvom den ikke er usikker eller brandfarlig, kan det alligevel være en god løsning at få foretaget en el-renovering. For hvis dit el-system er mere end bare 20 år gammelt, vil det med al sandsynlighed ikke være gearet til moderne behov.

  Gennem de sidste 20 og bare 10 år er antallet af elektriske apparater i danske hjem vokset markant. Derfor stiller danske boligejere flere krav til eksempelvis antallet af stikkontakter, end de gjorde for bare 20 år siden.

  Hvis du står i en lignende situation og ikke har tilstrækkeligt med stikkontakter i dit hjem for at imødekomme dine elektriske apparaters behov, kan en el-renovering hjælpe med at tilføje flere stikkontakter på praktiske steder, så din bolig bliver mere funktionel.

  Hos JJ Montering kan vi tilføje alle de stikkontakter, du har brug for i din bolig, og vi kan placere dem lige netop der, hvor du gerne vil have dem. Vi leverer solidt el-arbejde og sørger for, at alle dine nye stikkontakter kommer til at fungere problemfrit i de næste mange årtier.

  Vi kan også hjælpe med en el-renovering, hvis dine brugsbehov har ændret sig på andre måder. Det kan eksempelvis være i forbindelse med en køkkenudvidelse eller etableringen af en kontorplads, hvor du har brug for en opgradering af det elektriske system for at imødekomme de ændrede behov.

  Hvis du synes, at din elregning efterhånden er blevet lige lovlig dyr, kan vi hjælpe dig med at nedbringe dit strømforbrug med en el-renovering. Du har selvfølgelig brug for både belysning og elektriske apparater i mange forskellige former i din bolig, og et modsvar på en dyr elregning bør derfor ikke være at skære ned på dine elektriske apparater.

  I stedet kan du med en el-renovering gøre dit elektriske system mere effektivt og derved mere energibesparende. Det kan vi hjælpe dig med ved bl.a. at:

  Installere energibesparende belysning: Udskiftning af ældre glødepærer med energieffektive LED- eller CFL-pærer kan markant reducere dit energiforbrug, da disse pærer bruger betydeligt mindre energi og har en længere levetid.

  Opgradering af elektriske apparater: Ældre elektriske apparater som køleskabe, ovne, vaskemaskiner og tørretumblere kan være rigtige energislugere. Ved at opgradere til apparater med energimærkning A+++ kan du derfor reducere dit elforbrug betragteligt.

  Optimering af elektriske paneler: Ældre elpaneler kan være mindre effektive og kan derfor begrænse den samlede kapacitet i dit hjem. En opgradering kan give dig mulighed for at fordele strømmen mere effektivt og undgå overbelastning.

  Der findes også mange andre måder, hvorpå en renovering af elinstallationer kan reducere dit energiforbrug, og du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere.

  Gamle og fejlagtige elektriske installationer er en af den største årsager til brand i danske hjem, og det i sig selv er et rigtig godt argument for at få foretaget en el-renovering, hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit elektriske system er sikkert.

  Med en el-renovering kan vi hjælpe dig med at forbedre sikkerheden i din bolig ved at identificere og løse potentielle elektriske farer, der på sigt kan udløse brand eller på anden måde være til fare for dig og boligens andre beboere.

  Det kan vi bl.a. gøre ved at erstatte ældre ledninger, der er mere tilbøjelige til at overophede og kortslutte, og i stedet installere moderne kobberledninger, der er langt mere brandsikre.

  Vi kan også opgradere dit elpanel, hvis du har et gammelt et af slagsen, der kan blive overbelastet eller overophedet som konsekvens af et højt strømforbrug. Her kan en el-renovering inkludere opgradering af dit elpanel til en større kapacitet med moderne og brandsikre kredsløbsafbrydere.

  Vi kan også korrigere eventuelle fejl i dit elsystem som eksempelvis forkert tilsluttede stikkontakter og ledninger eller apparater, som kan øge risikoen for elektriske fejl.

  En el-renovering kan også gøre din bolig sikker på mange andre måder. Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag, hvis du gerne vil høre mere.

  Få et godt tilbud i dag

  Ønsker du at høre mere om mulighederne for renovering af el hos os? Så tøv ikke med at kontakte os. JJ Montering har afdeling i Lynge og vi kører ud til hele Nordsjælland samt Roskilde, Køge, Solrød og omegn.

  Med stor erfaring i branchen rådgiver vi gerne inden projektstart. Vores ønske er naturligvis, at du får den helt rette løsning. Med udgangspunkt i dine ønsker skræddersyr vi el-renoveringen.

  Ring på tlf. 40 63 31 37, send en mail til jannikmontering@gmail.com eller benyt vores formular for kontakt. Så giver vi et gratis og helt uforpligtende tilbud på din opgave.