Elektriker Nordsjælland

J J Montering er din lokale elektriker, der leverer kvalitetshåndværk og arbejde til tiden.

Fra vores base i Lynge kører vi ud i hele Nordsjælland, Storkøbenhavn og omegn.

Vores fagområde favner bredt og derfor er vi forberedte til enhver el-opgave.

Vi ser på helheden af opgaver og skelner ikke mellem stort og småt.

Derfor kan du roligt overlade dit arbejde til os, når vi kommer forbi.

Få et uforpligtende tilbud


  Det synes kunderne om os

  5/5

  Anders

  Fra 3byggetilbud

  Jeg fik en god service fra start til slut, og arbejdet er udført godt og professionelt.

  5/5

  Else

  Fra 3byggetilbud

  Rigtig god oplevelse. Meget serviceminded håndværker. Rimelig pris.

  5/5

  Mette

  Fra 3byggetilbud

  Rimelig pris, pænt arbejde, oveholdt vores aftale. Jeg vil helt klart bruge den samme elektriker igen.

  Lokal elektriker med erfaring i el-service og el-arbejde

  Hos JJ Montering har vi fagkyndige elektrikere med mange års erfaring i alt el-arbejde. Vi kører ud året rundt og tager hånd om dine elinstallationer, når problemet banker på. Vores lokale elektriker løser alle slags el-problemer, lige fra strømafbrydelser til udskiftning af nye installationer. Dette gør vi både for privatkunder, virksomheder, foreninger, forsikringsselskaber og offentlige instanser i hele Nordsjælland, Storkøbenhavn og omegn.

  Hos os prioriterer vi servicen højt og nyder den trygge rare oplevelse, som vi har med vores kunder. Godt samarbejde skaber tillid og derfor forventningsafstemmer vi altid med kunden, inden vi begynder på arbejdet. Derfor kan du forvente, at resultatet på din opgave leveres efter dine ønsker og behov.

  Lokal elektriker i nordsjælland, storkøbenhavn og omegn

  Forneden kan du læse mere om hvilke nærområder du kan møde din lokale elektriker.

  Vi kører også gerne ud til dig


  Er din by ikke en del af vores liste, så skal du ikke være bekymret. Vi kører nemlig også ud til omkringliggende byer.

  JJ Montering dækker det meste Sjælland. Vi kører bl.a. ud til:

  Elektriker Allerød

  Hvis du har brug for en elektriker i Allerød, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vores team af erfarne elektrikere står klar til at hjælpe dig med dine el-relaterede behov. Vi lytter til dine krav samt ønsker, og skræddersyr et tilbud til dine specifikke behov.

  Vores mål er at sikre, at du får den bedste løsning til den mest konkurrencedygtige pris. Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag for at få et uforpligtende el tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine el-projekter i Allerød. 

  Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 40 63 31 37 eller sende en mail til os på jannikmontering@gmail.com.

  Elektriker Birkerød

  Vores team af erfarne elektrikere i Birkerød er specialister inden for el-arbejde, og kan hjælpe med næsten alle dine elektriske behov. Hvad end det er installation, reparation af elektriske apparater eller fejlfinding af elektriske problemer, kan du stole på vores ekspertise og erfaring.

  Vi forstår vigtigheden af at have et sikkert og pålideligt elektrisk system i dit hjem eller virksomhed. Vores elektrikere i Birkerød er dedikerede til at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov. Vi sikrer, at alle vores installationer og reparationer udføres i overensstemmelse med de højeste sikkerhedsstandarder og gældende lovgivning.

  Elektriker Farum

  Få en skræddersyet løsning af en god elektriker i Farum til en konkurrencedygtig pris, der passer til dit budget. Vores erfarne elektrikere er specialiserede i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov.

  Uanset om det drejer sig om installation af nye elsystemer, reparation af eksisterende installationer eller generel vedligeholdelse, kan du regne med vores ekspertise og omhyggelighed.

  Vi forstår vigtigheden af at levere kvalitetsservice til en pris, der er rimelig og konkurrencedygtig. Kontakt JJ montering i dag for at få en skræddersyet elservice i Farum, der opfylder dine behov uden at sprænge dit budget.

   

  ELEKTRIKER FREDERIKSSUND​

  JJ Montering kører ud i hele lokalområdet af Nordsjælland, Storkøbenhavn og omegn, og derfor vil du blandt andet kunne møde os i Frederikssund. Skal du bruge en elektriker til at fikse din el-opgave, så befinder vi os lige om hjørnet. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud, hvori du kan læse, hvad prisen bliver på at få en fagkyndig elektriker til at løse din opgave. 

  Vi anbefaler at du udfylder vores kontaktformular med alt relevant information, og vedhæfter en fil med billeder af dit projekt. Det gør det lettere for vores elektriker at give dig et konkret overslag. Derefter kan vi komme i gang med arbejde og hjælpe dig med at få et flot og færdigt resultat.
   

  Elektriker Frederiksværk

  Er du på udkig efter en lokal elektriker i Frederiksværk, så kan du trygt tage kontakt til os. Med vores hjælp slipper du for fremtidige bekymringer, såsom strømsvigt, fejl eller andre uforudsigelige hændelser på dine elinstallationer. Derfor kan du regne med at få løst dine el-problemer med en elektriker, der ved, hvad han laver.
   
  Vores elektriker i Frederiksværk er ikke bare en almindelig elektriker. Her får du personlig service og en tilpasset løsning efter dine ønsker. Vi elsker at gå på arbejde med højt humør og går altid efter opretholde branchens bedste omdømme. Vi sørger for at du får 100% tilfredshedsgaranti og kvalitetsarbejde til attraktive priser. 

  ELEKTRIKER GILLELEJE​

  Har du brug for hjælp til at få energioptimeret din bolig, eller har du andre typer af el-opgaver, der brænder på? Det eneste du mangler er at kontakte din lokale elektriker i Gilleleje. Han har værktøjerne og erfaringen til at levere et gennemført og flot stykke håndværk, så du kan komme i mål med dit el-arbejde. 
   
  Med et samarbejde hos os har vi fokus på hver enkelte detalje i hele processen. Det kræver nemlig overblik og fagligt kendskab at have styr på de mindste detaljer. Det gælder hver gang, uanset hvad du ringer os ud til. Derfor kan du trygt stole på, at der er styr på det hele.

  Elektriker Græsted

  Få hjælp af en elektriker i Græsted til at gennemgå alle dine elinstallationer. Måske trænger din el-tavle til udskiftning eller at dine stikkontakter har brug for at blive efterset? Det kan være at hele hjemmet trænger til en grundig energioptimering, for at du på den lange bane kan spare på strømmen. Heldigvis kan du få god rådgivning, når du kontakter os hos JJ Montering.
   
  Vi er specialister i alle former for el-arbejde og ved hvad der kræves, for at kunne levere holdbare løsninger af høj kvalitet. Det kræver også god service og kendskab til materialevalg, så arbejdet kan laves ordentligt.

  ELEKTRIKER Helsingør

  Hos JJ Montering har vi altid en døgnvagt elektriker i Helsingør, der står klar til at hjælpe. Vi har med andre ord en medarbejder klar ved telefonerne, som kan rådgive dig i forbindelse med problemer med dine elektriske installationer, og som er klar til at rykke ud med kompetent el-service, hvis det er nødvendigt.  
   

  Du skal derfor ikke tøve med at give os et kald, hvis du oplever alvorlige problemer med en af dine elektriske installationer. Det er bedre at være på den sikre side og give os et kald, hvis du eksempelvis oplever røg, varme eller gnister fra elektriske installationer eller apparater.

  Elektriker Hillerød

  Som fagkyndigt elektrikerfirma i Hillerød lægger vi stor vægt på kvalitetshåndværk og holdbare resultater. Vi er eksperter i elektrikerfaget og derfor er der mange gode grunde til at bruge vores ekspertise til dine el-opgaver. Med fokus på detaljer, garanti for gennemført arbejde kan du være sikker på, at din opgave laves korrekt og tilfredsstillende. Du kan få os til at energioptimere din bolig, udskifte din el-tavle, installere en ladestander til din el-bil, udskifte både udendørs og indendørs belysning, eller få indsat nye stikkontakter i væggen. Der er ikke én opgave vi ikke kan lave indenfor el-faget. Kontakt endelig vores elektriker i Hillerød, hvis du har spørgsmål til dit el-arbejde.

  Elektriker Hornbæk

  Med vores elektriker i Hornbæk kan du få kompetent rådgivning i dine el-opgaver. Med mange års erfaring i elektrikerbranchen kan du være sikker på at få et professionelt og holdbart resultat til overskuelige priser, som vi både leverer til private, erhvervsdrivende, bolig- og ejerforeninger og forsikringsselskaber. 

  Vi er et alsidigt elektrikerfirma, hvilke betyder, at vi udfører alle former for el-arbejde. Det er ikke afgørende, hvilken type el-opgave du får os ud til. Vi løser den uanset hvor udfordrende den måtte være. Derfor kan du være sikker på, at vi leverer vores arbejde til den aftalte tid og at du får kvalitetshåndværk for det, som du betaler for.

  Elektriker Hørsholm

  I Hørsholm kan vi hjælpe med det meste, når det kommer til el-service. Vi holder os hele tiden opdateret med nye tendenser og udviklinger inden for vores branche. 

  Vi kan bl.a. hjælpe med:

  Almene elopgaver 
  Udskiftning af eltavle
  Opsætning af ladestander
  Energioptimeringer af din bolig
  El-renoveringer

  Elektriker Lillerød

  Skal du bruge en kyndig elektriker i Lillerød, som lytter til dig, løser din opgave, og som du kan have et godt samarbejde med? Så kan du altid tage fat i J J Montering. Vores erfarne elektriker kommer ud til dig og hjælper med alle størrelser af el-opgaver. 

  Vores fagmand i Lillerød tager hånd om alt, hvad du skal brug hjælp til. Han er ekspert i håndtering af strøm og ved hvordan han skal gribe opgaven an på en sikker og forsvarlig måde. Med en elektriker undgår du selv at skulle rode med dine elinstallationer. Det kan nemlig være livsfarligt, hvis du ikke ved hvordan du skal fikse dem.

  Elektriker Lynge

  I vores elektrikerfirma kører vi ud til kunder, der er på udkig efter en kyndig elektriker i Lynge. Vores erfarne og dygtige elektrikere er faglærte håndværkere, der kan håndtere enhver form for el-arbejde, og har færdighederne til at gå ned i de mindste detaljer. Derfor kan du med ro i maven tage kontakt til os, når du skal bruge hjælp til at få fikset dine el-opgaver. 
   
  Vi står klar med vores moderne værktøj, uanset hvor stor eller lille din opgave er. Du kan også få masser af god vejledning undervejs i processen, så vi er sikrer på, at du får leveret det ønskede resultat.

  Elektriker roskilde

  Leder du efter en kvalitetsbevidst elektriker i Roskilde, som kan levere håndværk til overkommelige priser? Så er du kommet til den rette. Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring i elektrikerbranchen og er passioneret omkring det arbejde, som de udfører. Vi samler på glade tilfredse kunder, som er med til at vi kan levere kvalitetshåndværk og flotte slutresultater.  
   
  Uanset om du skal have energioptimeret, installeret en ny el-tavle, eller udskiftet din ladestander, så tilbyder vi en bred vifte af ydelser og services indenfor el-faget. Vi er derfor ikke begrænset til en bestemt el-opgave, men favner bredt, uanset hvad du har brug for hjælp til. Tag fat i os allerede i dag og vi vil besvare din henvendelse indenfor kort tid.

  Elektriker Smørum

  JJ Montering kører ud flere steder i Nordsjælland og omegn. Derfor kan vi hurtigt komme dig til undsætning, hvis du skal bruge hjælp til at få fikset dine elinstallationer. Vores lokale elektriker i Smørum er én af dem, som står til rådighed, når problemerne banker på. Vi sikrer os at vi altid går efter høj kundetilfredshed.
   
  Derfor har vi stort fokus på god kommunikation og en åben dialog med vores kunder, som er afgørende for at vi kan skabe et godt samarbejde. Et godt samarbejde fra start betyder, at vi kan leverer de ønskede resultater og imødekomme dine behov. Vi er klar til at hjælpe dig med dit el-arbejde i Smørum og omegn.

  Vores ydelser

  Opsætning af ladestander

  Opsætning af ladestander

  Er du lige blevet ejer af en lækker elbil og gerne vil have monteret en ladestander derhjemme, i boligforeningen eller på arbejdet? Så er vi eksperter i montering af ladestander til elbiler.
  Læs mere

  EL-RENOVERINGER

  El-renoveringer

  Skal du have optimeret dine el-installationer i hjemme? Hos JJ montering tilbyder vi forskellige slags opgaver. Det kan være udskiftning af ledninger bag væggene, udskiftning af stikkontakter, og optimering af spare venlige el-løsninger.
  Læs mere

  UDSKIFTNING AF ELTAVLE

  Udskiftning af eltavle

  Der kan være mange grunde til at din el-tavle skal skiftes. Det er vigtigt at arbejdet bliver udført af en fagmand, så alle love og regler bliver fuldt til punkt og prikke. Vi har meget erfaring, og de rette kompetencer til at udføre arbejdet.
  Læs mere

  Almene el-opgaver

  Almene el-opgaver

  Vi udfører alle slags opgaver, og hos JJ montering er der ikke en opgave der er for lille eller for stor. Vi ankommer hurtigt til stedet og går aldrig før det hele spiller. Vi foretager elektriske reparationer af høj kvalitet.
  Læs mere

  Kontakt os i dag

  Skal du bruge en lokal elektriker i dit nærområde, som har styr på sit håndværk? Så er du velkommen til at ring på telefon 40 63 31 37,  eller sende en mail til jannikmontering@gmail.com. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer, som passer til din el-opgave.