Elektriker Frederikssund

Skal du bruge en elektriker i lokalomegnen af Frederikssund til at udføre dit el-arbejde? Så kan J J Montering hjælpe dig med det. Vi har mange år i branchen og er altid på forkant med den nyeste teknologi. Læs her hvorfor du skal vælge os:

Få et uforpligtende tilbud


  Det synes kunderne om os

  5/5

  Anders

  Fra 3byggetilbud

  Jeg fik en god service fra start til slut, og arbejdet er udført godt og professionelt.

  5/5

  Else

  Fra 3byggetilbud

  Rigtig god oplevelse. Meget serviceminded håndværker. Rimelig pris.

  5/5

  Mette

  Fra 3byggetilbud

  Rimelig pris, pænt arbejde, oveholdt vores aftale. Jeg vil helt klart bruge den samme elektriker igen.

  Erfaren elektriker i Frederikssund

  At have en elektriker i Frederikssund og omegn har mange fordele. Det giver tryghed at have en lokal elektriker til rådighed, som kan hjælpe dig med dit el-arbejde.

  Det er også en god mulighed for at kunne stifte bekendtskab med en professionel håndværker i dit lokalområde. En som du altid kan kontakte, når der opstår problemer med dine elinstallationer. Derfor har JJ Montering allieret sig med en lang række byområder, hvor vi altid er klar til at tage imod henvendelser på forskellige el-opgaver. 

  Vores dygtige elektriker monterer og leverer el-arbejde efter de gældende love og regler, hvorfor du kan være sikker på, at arbejdet udføres korrekt og forsvarligt. Læs mere længere nede på siden, hvad du kan forvente i forhold til tidslevering, pris og af muligheder for at indhente et uforpligtende tilbud.

  Læs her hvad din elektriker i Frederikssund kan hjælpe med

  Opsætning af lade stander

  Opsætning af lade stander

  Er du lige blevet ejer af en lækker elbil og gerne vil have monteret en ladestander derhjemme, i boligforeningen eller på arbejdet? Så er vi eksperter i montering af ladestander til elbiler.
  Læs mere

  El-renoveringer

  El-renoveringer

  Skal du have optimeret dine el-installationer i hjemme? Hos JJ montering tilbyder vi forskellige slags opgaver. Det kan være udskiftning af ledninger bag væggene, udskiftning af stikkontakter, og optimering af spare venlige el-løsninger.
  Læs mere

  Udskiftning af el tavle

  Udskiftning af el tavle

  Der kan være mange grunde til at din el-tavle skal skiftes. Det er vigtigt at arbejdet bliver udført af en fagmand, så alle love og regler bliver fuldt til punkt og prikke. Vi har meget erfaring, og de rette kompetencer til at udføre arbejdet.
  Læs mere

  Almene El-opgaver

  Almene El-opgaver

  Vi udfører alle slags opgaver, og hos JJ montering er der ikke en opgave der er for lille eller for stor. Vi ankommer hurtigt til stedet og går aldrig før det hele spiller. Vi foretager elektriske reparationer af høj kvalitet.
  Læs mere

  Elektriker Frederikssund pris

  Prisen på en elektriker i Frederikssund varierer afhængig af hvilken opgave du skal have løst. Om det er en gennemgribende energioptimering af hele din bolig, udskiftning af sikringer eller stikkontakter, eller bare et eftersyn af dine el-tavler, så er det meste fordelagtige for dig at indhente et tilbud.
   
  Med et uforpligtende tilbud på din el-opgave, kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvor meget det kommer til at koste at få løst din opgave. Samtidig kan du få skræddersyet tilbuddet, så det passer til præcis det, som du skal have lavet.
   
  I tilbuddet vil der helt præcist stå, hvad du betaler for, og så har du mulighed for at takke ja eller nej til det, helt uforpligtende.

  Hos JJ Montering ved vi, at du gerne vil have klaret dine elopgaver så hurtigt som muligt – lige meget om der er tale om noget akut eller om installationen af en opvaskemaskine. Heldigvis er vi altid tæt på dig, der bor i Frederikssund, hvorfor vi hurtigt kan være på din adresse, når du har brug for hjælp i form af el-service eller lignende.

  Vi har hovedkontor i Lynge, og vi er derfor kun en kort køretur væk fra dig, når du har brug for en erfaren og kompetent elektriker i Frederikssund. Det betyder, at du ikke skal betale ekstra for, at elektrikeren skal ud på en lang køretur, og det betyder, at du får en lokal elektriker i Frederikssund, der går op i at skabe en god kontakt til kunder i lokalområdet.

  Med en lokal elektriker i Frederikssund kan du skabe et godt forhold til din elektriker, og da vi altid gerne vil hjælpe til i lokalområdet, kan du være sikker på, at du få solid el-service eller anden elektrisk hjælp i høj kvalitet, hvor der lyttes til dig.

  Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag, hvis du bor i Frederikssund eller omegn og mangler en elektriker til en større eller mindre opgave i din bolig eller din virksomhed, som har lokalt kendskab, og som gerne vil hjælpe dig, der har hjem i Frederikssund.

  Hos JJ Montering ved vi, at problemer med elektronikken ikke kun er noget, der opstår inden for den normale arbejdstid. Derfor tilbyder vi også døgnvagt elektriker i Frederikssund, som altid står til rådighed.

  Du kan med andre ord altid ringe til vores elektriker døgnvagt, når du har brug for akut hjælp til det ene eller det andet i din bolig eller din virksomhed. Det kan være, du oplever røg eller gnister fra en af dine elektriske installationer, eller det kan være, du oplever strømafbrydelse.

  Lige meget hvad dit problem er, kan du ringe til os, og så sender vi en kompetent og erfaren elektriker ud til dig med det samme, så du kan få løst dit problem. Det gælder både i dit hjem og i din virksomhed, hvor vores hurtige udrykning kan være med til at forhindre både dyre reparationer og farlige situationer.

  Hos JJ Montering gør vi en dyd ud af at give dig en god oplevelse, når du får udført en service af os. Som din elektriker i Frederikssund sætter vi dine behov i centrum, og vi lytter til dine idéer og krav hele vejen igennem projektet.

  Sammen med dig lægger vi en god plan, hvor dine betragtninger bliver taget seriøst, så du kommer til at stå tilbage med et resultat, du er glad for, og som lever op til alle dine krav. Hos os er kunden i centrum, og derfor kan du også være sikker på, at vi overholder vores aftaler til tiden, samt at du får den bedst mulige pris.

  Kontakt os i dag

  Vent ikke med at få løst din el-opgave. Jo længere du venter, desto større kan problemet blive. Derfor anbefaler vi at du tager kontakt til os allerede i dag, så vi hurtigst muligt kan få afklaret, hvad der skal laves og hvor stor eller lille opgaven den er. Ring til os på 40 63 31 37 eller send os en henvendelse på jannikmontering@gmail.com. Vi vender tilbage indenfor et døgns tid, hvor du vil modtage et svar på din henvendelse. Vi ser frem til at høre fra dig.