Elektriker i Hørsholm

Hvis du er på udkig efter en erfaren elektriker i Hørsholm til at klare en opgave i dit hjem eller din virksomhed, er du kommer til det helt rette sted. JJ Montering holder nemlig til i Nordsjælland, og vi er derfor altid tæt på dig, der mangler en kompetent elektriker i Hørsholm til den ene eller den anden elopgave.

Vi kan klare det meste, der har med el at gøre, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os i dag, hvis du mangler et elektrikerfirma til en større eller mindre opgave i Hørsholm eller omegn.

Få et uforpligtende tilbud


  Det synes kunderne om os

  5/5

  Anders

  Fra 3byggetilbud

  Jeg fik en god service fra start til slut, og arbejdet er udført godt og professionelt.

  5/5

  Else

  Fra 3byggetilbud

  Rigtig god oplevelse. Meget serviceminded håndværker. Rimelig pris.

  5/5

  Mette

  Fra 3byggetilbud

  Rimelig pris, pænt arbejde, oveholdt vores aftale. Jeg vil helt klart bruge den samme elektriker igen.

  Erfaren elektriker i Hørsholm med fokus på dine behov

  JJ Montering har vi været i branchen i mange år, og vi garanterer dig derfor kompetent service fra erfarne elektrikere, når du vælger os til el-service og alle andre elektriske opgaver. Vi er et professionelt hold af elektrikere i Hørsholm, der alle har de rette certifikater, og der findes derfor ikke den opgave, vi ikke kan klare for dig i din bolig eller din virksomhed.

  Vi sætter det gode håndværk og den høje kvalitet i centrum, hvorfor du kan forvente at få udført arbejde lige efter bogen, der lever op til alle krav, og som vil fungere problemfrit i mange år.

  Vi gør på samme tid en dyd ud af at være en god samarbejdspartner for dig, der mangler en elektriker i Hørsholm. Hos os er dine behov i centrum, og vi lytter derfor til dig og dine krav, når du kommer til os med en opgave, eller når du har spørgsmål om det ene eller det andet.

  Vi sørger på den måde for at skræddersy den perfekte løsning, der passer til netop dig og din situation. Vores respekt for vores kunder betyder også, at vi altid overholder vores aftaler til tiden, ligesom vi også giver 100% prisgaranti og attraktive priser på alle de services, vi tilbyder.

  Hvad kan vi hjælpe dig med i Hørsholm?

  Hos JJ Montering kan vi som nævnt hjælpe med det meste, når det kommer til el-service. Vi har et højt uddannelsesniveau, og vi holder os hele tiden opdateret med nye tendenser og udviklinger inden for vores branche.

  Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os uanset omfanget af din opgave. Vi kan bl.a. hjælpe med:

  Almene elopgaver som opsætning af lamper og installation at hårde hvidevarer
  Udskiftning af eltavle
  Opsætning af ladestander
  Energioptimeringer af din bolig
  El-renoveringer
  • Og meget andet