Elektriker Roskilde

Har du brug for en elektriker i Roskilde? Så står vi hos JJ montering klar til at hjælpe 365 dage om året 24 timer i døgnet.
Hos JJ montering får du hjælp af erfarne elektrikere, det vægter kvalitet og service højt. Hos os er du altid sikret god kvalitet og holdbare resultater.

Få et uforpligtende tilbud


  Det synes kunderne om os

  5/5

  Anders

  Fra 3byggetilbud

  Jeg fik en god service fra start til slut, og arbejdet er udført godt og professionelt.

  5/5

  Else

  Fra 3byggetilbud

  Rigtig god oplevelse. Meget serviceminded håndværker. Rimelig pris.

  5/5

  Mette

  Fra 3byggetilbud

  Rimelig pris, pænt arbejde, oveholdt vores aftale. Jeg vil helt klart bruge den samme elektriker igen.

  Erfaren elektriker i Roskilde

  Hos JJ montering går vi meget op i kvalitet og derfor har alle vores elektrikere mange års erfaring. Med en lokal elektriker kan du altid føle dig tryg, da vi altid er tæt på dig. Hver gang du ringer efter os, er det altid en erfaren elektriker der bliver sendt afsted mod dit hjem.

  Vi følger danske love og krav om sikkerhed, så vi altid kan udføre et ordentligt stykke arbejde til dig. Vi råder altid til at man får udført sit elarbejde af en fagmand, så der ikke er nogen der kommer til skade, eller der bliver opsat ulovlige elinstallationer.

  Læs her hvad din elektriker i Roskilde kan hjælpe med

  Opsætning af ladestander

  Opsætning af ladestander

  Er du lige blevet ejer af en lækker elbil og gerne vil have monteret en ladestander derhjemme, i boligforeningen eller på arbejdet? Så er vi eksperter i montering af ladestander til elbiler.
  Læs mere

  EL-RENOVERINGER

  El-renoveringer

  Skal du have optimeret dine el-installationer i hjemme? Hos JJ montering tilbyder vi forskellige slags opgaver. Det kan være udskiftning af ledninger bag væggene, udskiftning af stikkontakter, og optimering af spare venlige el-løsninger.
  Læs mere

  UDSKIFTNING AF ELTAVLE

  Udskiftning af eltavle

  Der kan være mange grunde til at din el-tavle skal skiftes. Det er vigtigt at arbejdet bliver udført af en fagmand, så alle love og regler bliver fuldt til punkt og prikke. Vi har meget erfaring, og de rette kompetencer til at udføre arbejdet.
  Læs mere

  Almene el-opgaver

  Almene el-opgaver

  Vi udfører alle slags opgaver, og hos JJ montering er der ikke en opgave der er for lille eller for stor. Vi ankommer hurtigt til stedet og går aldrig før det hele spiller. Vi foretager elektriske reparationer af høj kvalitet.
  Læs mere

  Elektriker døgnvagt Roskilde

  Vi er et elektrikerfirma der kan kontaktes hele døgnet, så du aldrig står med et el problem uden den nødvendige hjælp. Vi har valgt at arbejde med døgnvagt, da vi ikke ønsker at nogen skal gå i seng med ondt i maven over el problemer.

  Hvis uheldet er ude, er det vigtigt at få en erfaren elektriker til at kigge på problemet hurtigst muligt. Vores biler er altid klar og pakket, så vi undgår unødvendig ventetid. Derfor kan du altid regne med at vi kommer så hurtigt vi kan.

  Ydelser hos elektriker Rosklide

  Vi tilbyder næsten alt indenfor elarbejde hos JJ montering, og kan helt sikkert løse din opgave. Så begræns dig ikke, tag kontakt allerede i dag og få et tilbud. Hos JJ montering udfører vi alt fra almene elopgaver til opsætning af ladestandere. Så hvis du er en af de heldige ejere af en ny elbil, så ring til os. Så hjælper vi med alt det tekniske.

  Elektriker Rosklide priser

  Vi varetager alle slags elopgaver, og intet er for stort eller småt for os hos JJ montering. Det er derfor også forskelligt, hvad opgaven kan komme til at koste. Du kan altid udfylde vores kontakt formular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på lige præcis din opgave.

  Hvis du synes, at dine energiregninger er blevet alt for dyre, kan det være et godt tegn på, at det er tid til at energioptimere din bolig. Energi står for store udgifter i danske hjem, og derfor giver det rigtig god mening at se på, hvordan du kan nedbringe dit energiforbrug – herunder dit forbrug af el.

  Det er der heldigvis mange måder, du kan gøre på, og det vil vi som din elektriker i Roskilde gerne hjælpe dig med. Du har med garanti hjemmet fyldt med elektriske apparater, som sluger strøm hver dag, og der kan derfor være mange penge at hente på elregningen, hvis du optimerer dit system til at bruge mindre strøm.

  Som elektriker i Roskilde kan vi bl.a. hjælpe dig med:

  • At installere LED-belysning som erstatning for dine ældre og mere energiforbrugende lyskilder som glødepærer og halogenlamper.

  • At installere lysdæmpere i dine rum, så du kan skrue ned for lysstyrken efter behov og på den måde spare på strømmen, når du ikke har brug for fuld belysning.

  • At installere og tilslutte energieffektive apparater som eksempelvis moderne hårde hvidevarer med et lavt energiforbrug sammenlignet med ældre modeller.

  • At energioptimere elinstallationer og opdatere dem for at opfylde moderne standarder. Det kan eksempelvis omfatte udskiftning af ældre kredsløb med mere effektive og sikre versioner.

  Vi kan også hjælpe dig med mange andre ting, når du gerne vil energioptimere din bolig. Som elektrikerfirma har vi mange års erfaring med at energioptimere hjem i Roskilde, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du gerne vil have hjælp til at skrue lidt ned for prisen på dine elregninger.

  Hos JJ Montering vil vi gerne være din lokale elektriker i Roskilde, der står klar til at hjælpe, så snart du har brug for en erfaren fagmand til en elektrisk opgave eller til en akut nødsituation i din bolig eller din virksomhed.

  Vi er altid tæt på dig, der bor i Roskilde, og vi er derfor det lokale valg, der går op i at hjælpe til i lokalområdet med god service og høj kvalitet i vores arbejde. Vi overholder vores aftaler og færdiggør arbejdet til tiden, og med vores brede vifte af kompetencer kan du være sikker på, at dit projekt kommer sikkert i mål.

  Vi er tæt på dig og lytter til dine behov og krav, når du kommer til os med en opgave, og sammen med dig finder vi på den måde frem til den bedste løsning, når du mangler en elektriker i Roskilde til det ene eller det andet.

  Når du ringer til os, skal du ikke betale for lange transporttider, og da vi altid er tæt på, får du mulighed for at opbygge et godt forhold til din lokale elektriker i Roskilde under arbejdet på dine projekter – os så får du selvfølgelig altid attraktive priser og 100% prisgaranti, når du vælger os til at udføre el-service og andet el-arbejde i Roskilde.

  Kontakt os og find din lokale elektriker

  Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, og få et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 40 63 31 37 eller sende os en e-mail til jannnikmontering@gmail.com Du har også muligheden for at udfylde vores kontakt formular her på siden.