ELEKTRIKER FREDERIKSVÆRK

Kvalitetshåndværk

Punktlighed og pålidelighed

100% gennemsigtighed på tilbud og service, fra start til slut

Fordelagtige priser

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Vedhæft fil


  Effektiviser energien af din el

  Spar penge på din næste elregning ved at ringe til os i dag hos JJ Montering. Det er tid til at træde ud af mørket og ind i lyset af nutidens elektriske teknologi. Hvis dit hjem er mere end 10 år gammelt, har de elektriske ledninger, stikkontakter og inventar sandsynligvis et nyt og mere energieffektivt alternativ.

  Vi lyser op i dit hjem, mens du sparer penge i det lange løb! Derudover har du mulighed for tilpasset belysning for at tilføje stil, funktionalitet og sikkerhed til dine opholdsrum.

  Kvalitet er vores løfte til dig. Uanset om det er et ødelagt elektrisk armatur eller en komplet strømafbrydelse, kan vores team hos JJ montering kaste lidt lys over problemet og hjælpe dig med at spare penge i processen. Vi løser strømafbrydelser, tilslutninger til aircondition, forbindelser til din el og meget mere, oftest samme dag som problemet opstår. Kontakt Elektriker Frederiksværk nu, vent ikke til i morgen hvis du står i elproblemer.

  Tlf.nr.: 40 63 31 37.

  Hvad er betydningen af elektrikere i samfundet?

  Da nutidens samfund er enormt afhængig af teknologi og elektricitet, skal elektrikere altid imødekomme alle krav og behov. Desuden, hvis et miljø står over for en situation, hvor der er strømafbrydelse, tilkaldes elektrikere for at løse problemet. Dermed bliver elektrikere en vital del af byggebranchen og strømkildeindustrien.

  Vores kunder kan regne med at få udført følgende opgaver:

  • Reparationer og opgraderinger af el-tavler
  • Montering og reparation af lys-armaturerer
  • Alarmsystemer til hjemmet
  • Sikkerheds- og overvågningssystemer
  • Sikkerhedslys og sensorlys
  • Loftventilatorer
  • Sikkerhedsafbryder tjek
  • Røgdetektor installationer og reparationer

  Leder du efter en elektriker der er konkurrencedygtig på pris og kvalitet?

  Vi forstår, at du leder efter en pålidelig og omkostningseffektiv løsning. Teamet hos JJ montering er pålideligt, professionelt og venligt. Vi leverer kvalitets el-ydelser fra belysning og fejlfinding til tavler og gulvvarme. 

  Vi respekterer dit hjem, beskytter dit tæppe og dine møbler og sørger for, at vi rydder op efter os selv, inden vi tager af sted. Når du har brug for venlige og kvalitetsbevidste elektrikere, der vil tage imod dit opkald, møde op til tiden og udføre arbejdet, så led ikke længere end JJ montering, Vi tilbyder bolig- og kommercielle elektriske tjenester i Nordsjælland, København og omkringliggende områder. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at opnå det ønskede resultat.

  Vores mål er at være dit førstevalg til elektriske tjenester i vores udbudsområder gennem levering af pålidelige, overkommelige elektriske tjenester af høj kvalitet.

  Få dit el-problem ordnet godt, ordentligt og effektivt

  Hvis du vil have dit el-arbejde udført rigtigt første gang af en lokal elektriker i Frederiksværk, som du kan stole på, så ring til JJ montering. Ingen ønsker at ringe til en elektriker to gange for at løse det samme problem, det er derfor, vi sikrer, at alle vores medarbejdere er fuldt kvalificerede og erfarne til at udføre arbejdet korrekt. 

  Vi går den ekstra mil og handler altid med integritet og ærlighed for at sikre, at vores kunder er glade og mere tilbøjelige til at ringe til os igen, næste gang de har brug for vores tjenester. Denne integritet og ærlighed demonstreres i vores stærke base af kundehenvisninger på tværs af Nordsjælland og København. Kundetilfredshed og loyalitet er ligeså vigtigt for os, som skabelsen af kvalitetsløsninger- og resultater.

  En elektriker du kan regne med, med den højeste servicekvalitet

  El-arbejdet i ethvert hjem er et højt specialiseret og farligt arbejde. Du bør aldrig forsøge at gøre det selv – du skal ringe til en ekspert elektriker, som er udlært til at udføre arbejdet korrekt.

  Hos JJ-Montering er vi altid her for at hjælpe! Vi er et team af meget erfarne elektrikere, som er 100% kvalificerede så du ved, at du er i trygge hænder. Vi har hjulpet mange mennesker med alle deres elektriske behov, så vi ved præcis, hvad vi laver! Din sikkerhed er vores topprioritet, og vi fuldfører hver installation til vores ekstremt høje standarder, så du kan føle dig sikker på, at du får den højeste kvalitet første gang, hver gang.

  Vores team af pålidelige, kundeorienterede og venlige elektrikere udfører hvert eneste job med det højeste niveau af kundetilfredshed. Intet job er for stort eller lille til JJ-Montering team.

  Vores Elektriker Frederiksværk tilbyder fordelagtige priser.

  Din boligs el-sikkerhed er vores prioritet

  Moderne boliger har komplekse elektriske systemer med adskillige typer tilsluttede enheder og apparater. Vi har alt fra tøjvask og køkkenmaskiner til smart-tv og computere tilsluttet det elektriske system i hjemmet. Det er overflødigt at sige, at ledningerne skal vedligeholdes og holdes i god stand, da vi er afhængige af disse enheder til vores daglige behov. Selv en mindre afbrydelse af forsyningen eller elektrisk fejl kan blive meget ubelejligt for folk, der er afhængige af teknologi hver dag.

  Vores brug af den nyeste teknologi og testudstyr holder os på linje med ændringer i branchen og hjælper os derved med at levere exceptionel service til dig, til en konkurrencedygtig pris. Vi kan tilbyde reparationer og vedligeholdelsestjenester rundt omkring i dit hjem for at sikre, at hver lyskontakt, stikkontakt, loftsventilator og lysarmatur er sikker og fungerer, som den skal.

  Uanset opgavens størrelse og omfang, er vores team parate til at yde hjælp

  Vi er tilgængelige og står til rådighed for at hjælpe med en række tjenester, herunder: 

  • El-system til dit nye hjem
  • El-tjek og optimering i hjemmet eller på arbejdspladsen
  • Elektriske reparationer og tilføjelser
  • Husholdningselektricitet
  • Industriel elektricitet
  • Elektrisk vedligeholdelse
  • Aircondition

  Det meget erfarne team, der er specialiseret i alt hvad angår el opgaver, kan hjælpe dig med at finde den rigtige køleløsning. Fra opdelte systemer, fordampningsenheder, tilpassede enheder og mere til, er teamet dedikeret til at finde de bedste løsninger, der er specifikke for dine behov. Fra start til slut.

  For mere information eller for at få et tilbud på en elektriker i Frederiksværk, kontakt det superdygtige og venlige team i dag på. tlf. +45 40 63 31 37

  Hvis du vil have en kvalitetssikker løsning, så kontakt os i dag

  Hos JJ montering står vi for kvalitet. Vi bruger kun pålidelige dele og materialer og sørger for, at vi forlader ethvert job velvidende om, at vi har ydet den bedst mulige service. Hvad end du mangler en ny- eller reparation af følgende nedenfor, er vi klar til at hjælpe hvis du har brug for en elektriker Frederiksværk. 

  Røgalarmer
  Vi leverer, installerer og tester røgalarmer.

  Belysning
  Vi kan installere og opgradere al din belysning, fra indendørs til udendørs, til specialbelysning, hvis det er nødvendigt.

  Eltavler
  Montering eller udskiftning af el-tavler.

  Loftsventilatorer
  Hold dig kølig og forbedre din luftstrøm med vores kvalitets loftsventilatorservice.

  Strømgendannelse
  Vi kan få din strøm til igen, normalt med en service samme dag. Ring til enhver tid.