Elektriker Hillerød

Har du brug for en lokal elektriker i Hillerød eller omegnen af Nordsjælland til at udføre dit el-arbejde? Så er JJ Montering det helt rigtige valg for dig. Vi med mange års erfaring i branchen. Se her hvorfor vi bliver valgt som kundernes foretrukne elektriker:

Få et uforpligtende tilbud


  Det synes kunderne om os

  5/5

  Anders

  Fra 3byggetilbud

  Jeg fik en god service fra start til slut, og arbejdet er udført godt og professionelt.

  5/5

  Else

  Fra 3byggetilbud

  Rigtig god oplevelse. Meget serviceminded håndværker. Rimelig pris.

  5/5

  Mette

  Fra 3byggetilbud

  Rimelig pris, pænt arbejde, oveholdt vores aftale. Jeg vil helt klart bruge den samme elektriker igen.

  Kompetent og erfaren elektriker i Hillerød

  Med JJ Montering er du garanteret kompetente elektrikere i Hillerød og omegn, der kan deres håndværk. Alle vores elektrikere har de rette certifikater, og kan varetage enhver opgave indenfor el-faget. 

  Vi udføre alle elinstallationer lige efter bogen, og har altid en finger på pulsen, når det kommer til de seneste nyheder i vores branche. Dette betyder at vi løbende holder os fagligt opdateret i de nyeste krav og materialer indenfor elektrikerbranchen. 

  Det betyder at du altid kan regne med, at vi kan udføre og levere korrekt el-arbejde.

  Dine behov i højsædet

  Har du hermed problemer med strømmen i hjemmet, eller er du i gang med den større renovering, så får du en erfaren elektriker til at hjælpe. 

  Vi har altid fokus på at lytte til dine behov, så vi bedre og mere præcist kan komme med et skræddersyet tilbud til din el-opgave. Vi står altid klar til hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os og indhent vores uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

  Som din elektriker i Hillerød, kan vi hjælpe dig med følgende

  Opsætning af ladestander

  Opsætning af ladestander

  Er du lige blevet ejer af en lækker elbil og gerne vil have monteret en ladestander derhjemme, i boligforeningen eller på arbejdet? Så er vi eksperter i montering af ladestander til elbiler.
  Læs mere

  EL-RENOVERINGER

  El-renoveringer

  Skal du have optimeret dine el-installationer i hjemme? Hos JJ montering tilbyder vi forskellige slags opgaver. Det kan være udskiftning af ledninger bag væggene, udskiftning af stikkontakter, og optimering af spare venlige el-løsninger.
  Læs mere

  UDSKIFTNING AF ELTAVLE

  Udskiftning af eltavle

  Der kan være mange grunde til at din el-tavle skal skiftes. Det er vigtigt at arbejdet bliver udført af en fagmand, så alle love og regler bliver fuldt til punkt og prikke. Vi har meget erfaring, og de rette kompetencer til at udføre arbejdet.
  Læs mere

  Almene el-opgaver

  Almene el-opgaver

  Vi udfører alle slags opgaver, og hos JJ montering er der ikke en opgave der er for lille eller for stor. Vi ankommer hurtigt til stedet og går aldrig før det hele spiller. Vi foretager elektriske reparationer af høj kvalitet.
  Læs mere

  Elektriker døgnvagt Hillerød

  Hos JJ Montering sidder vi klar døgnet rundt til at hjælpe dig, hvis du står overfor et akut problem med dine elinstallationer. Hvis du er i tvivl, om dit problem er akut, så kan du trygt kontakte vores elektriker døgnvagt. Det er nemlig altid bedst at være på den sikre side. Dem der sidder på vores døgnvagt har erfaring i at rådgive og vejlede dig i en kritisk situation og i at løse akutte el problemer.

  Vi har altid en erfaren og kompetent elektriker på døgnvagten. Vi er klar til at rykke ud og hjælpe dig hvis du oplever følgende:

  JJ Montering står altid klar til at hjælpe dig med dit akut problem. Det eneste du skal gøre er, at kontakte os på vores telefon, som du finder lige her:

  Hvis du mangler en lokal elektriker i Hillerød, der kan hjælpe dig med energioptimering af din bolig, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os her hos JJ Montering. Vi har mange års erfaring med at energioptimere boliger i Hillerød og omegn, og vi kan derfor også hjælpe lige netop dig med at skære ned på din elregning.

  Hos JJ Montering har vi en bred vifte af kompetencer, der vil være brugbare for dig, der gerne vil i gang med at energioptimere din bolig. Der er mange gode grunde til at energioptimere din bolig med nye elektriske installationer, hvor det bedste argument selvfølgelig er, at du kan skære en god bid af din elregning med et par opgraderinger.

  En energioptimering handler nemlig om at skrue ned for dit energiforbrug, uden at du skal gå på kompromis med komforten i din bolig. Når det kommer til de elektriske installationer, betyder det, at vi som din elektriker i Hillerød kan hjælpe dig med at skrue ned for dit elforbrug, uden du skal skære ned på antallet eller forbruget af dine elektriske apparater.

  Det kan vi som erfarent elektrikerfirma bl.a. hjælpe med:

  At installere LED-belysning: Vi kan erstatte ældre, energiforbrugende lyskilder som glødepærer og halogenlamper med energieffektive LED-pærer. LED-belysning bruger betydeligt mindre energi og har en længere levetid.

  At installere lysdæmpere og bevægelsessensorer: Vi kan installere lysdæmpere, så du kan justere lysstyrken i et rum efter behov. Bevægelsessensorer kan også installeres for at tænde og slukke lyset automatisk, når der er aktivitet i rummet, hvilket vil reducere unødig belysning og derved spare på strømmen.

  At installere energieffektive apparater: Vi kan installere moderne apparater, der bruger en brøkdel af den energi, som samme type med ældre apparater bruger.

  Hos JJ Montering er vi altid tæt på dig, der bor i Hillerød og omegn. Vi står derfor klar til at være din elektriker i Hillerød, der kan yde professionel og kompetent service, så snart du har brug for det. Der er mange fordele ved at vælge en lokal elektriker som os, da du bl.a. ikke skal betale ekstra for elektrikerens lange transporttider, og da du får mulighed for at stable en god kontakt på benene til en lokal mand, der kan hjælpe dig igen og igen.

  Hos JJ Montering elsker vi at hjælpe til i vores lokalområde, og du kan derfor være sikker på, at vi gør vores absolut ypperste for at give dig den bedste service og levere det bedste produkt, når du vælger os som din elektriker i Hillerød.

  Det betyder, at vi leverer høj kvalitet på el-service og alle vores andre el-opgaver i din bolig eller i din virksomhed, ligesom vi på samme tid gør en dyd ud af at være en god samarbejdspartner, der overholder sine aftaler til tiden og lytter til dine behov.

  Som din lokale elektriker i Hillerød giver vi dig også attraktive priser, og prisgaranti.

  Kontakt JJ Montering i dag

  Står du og skal bruge en erfaren elektriker i Hillerød eller i omegnen af Nordsjælland, der har styr på sit håndværk? Så er du altid velkommen til at kontakte os på vores telefon 40 63 31 37,  eller send os en mail til jannikmontering@gmail.com. Så vender vi straks tilbage med et konkurrencedygtigt og helt uforpligtende tilbud indenfor 24 timer, som der skræddersyet efter din el-opgave.