Elektriker i Helsingør

Mangler du en kompetent og erfaren elektriker i Helsingør? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos JJ Montering er vi altid tæt på dig i Helsingør, og vi vil hellere end gerne hjælpe med el-service og alle dine andre elektriske opgaver i boligen eller virksomheden.

Få et uforpligtende tilbud


  Det synes kunderne om os

  5/5

  Anders

  Fra 3byggetilbud

  Jeg fik en god service fra start til slut, og arbejdet er udført godt og professionelt.

  5/5

  Else

  Fra 3byggetilbud

  Rigtig god oplevelse. Meget serviceminded håndværker. Rimelig pris.

  5/5

  Mette

  Fra 3byggetilbud

  Rimelig pris, pænt arbejde, oveholdt vores aftale. Jeg vil helt klart bruge den samme elektriker igen.

  Spar penge på elregningen med energioptimering

  Dine mange elektriske apparater sluger en masse strøm, og det koster, hvis du har gamle installationer og gamle apparater. Heldigvis er der sket meget de sidste mange årtier, og der vil derfor være penge at spare for dig, der har elektriske installationer og mange elektriske apparater, der er mere end 10 år gamle.

  Siden da er der blevet udviklet nye teknologier, som betyder, at de samme apparater kan drives på en betydeligt mere energivenlig måde. Det gælder eksempelvis for moderne LED-pærer, som bruger en brøkdel af den strøm, som de gamle glødepærer bruger.

  Det gælder også for både stikkontakter, ledninger og alle elektriske apparater, og du kan derfor komme til at spare mange penge på din elregning ved at lade din elektriker i Helsingør hjælpe dig med at energioptimere din bolig.

  Døgnvagt elektriker i Helsingør der står klar til at hjælpe

  Hos JJ Montering har vi altid en døgnvagt elektriker i Helsingør, der står klar til at hjælpe. Vi har med andre ord en medarbejder klar ved telefonerne, som kan rådgive dig i forbindelse med problemer med dine elektriske installationer, og som er klar til at rykke ud med kompetent el-service, hvis det er nødvendigt.

  Vores døgnvagt er klar natten igennem, i weekender og på helligdage, og du skal derfor ikke tøve med at give os et kald, hvis du oplever alvorlige problemer med en af dine elektriske installationer. Det er bedre at være på den sikre side og give os et kald, hvis du eksempelvis oplever røg, varme eller gnister fra elektriske installationer eller apparater.

  Lokal elektriker i Helsingør med gode priser

  Hos JJ Montering er vi altid i nærheden af dig, der mangler et kompetent elektrikerfirma i Helsingør. Vi er din lokale elektriker, som yder god service, som leverer høj kvalitet, og som gør en dyd ud af at hjælpe vores lokale kunder.

  Når du hyrer en lokal elektriker i Helsingør hos os, skal du ikke betale ekstra for lange transporttider, og du kan skabe en god relation til en lokal fagmand, som du kan komme til at støde ind i igen og igen, når du skal bruge en elektriker i Helsingør.

  Vi yder altid god service for vores lokale kunder, og det betyder også, at vi lytter til dine behov, og at vi lægger en plan sammen med dig, som lever op til alle dine krav. Vi overholder vores aftaler til tiden, og så får du selvfølgelig altid rigtig gode priser på alle vores services når du vælger JJ Montering som din elektriker i Helsingør.