Elektriker Smørum

Har du brug for en lokal elektriker i Smørum eller omegn? Så står JJ montering klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Vi arbejder med erfarne og kompetente elektrikere, så du er sikret den bedste oplevelse og det bedste resultat. Vi har været mange år i branchen, men sørger for altid at have styr på de nyeste teknikker inden for faget, så du får den bedste service. 

Få et uforpligtende tilbud


  Det synes kunderne om os

  5/5

  Anders

  Fra 3byggetilbud

  Jeg fik en god service fra start til slut, og arbejdet er udført godt og professionelt.

  5/5

  Else

  Fra 3byggetilbud

  Rigtig god oplevelse. Meget serviceminded håndværker. Rimelig pris.

  5/5

  Mette

  Fra 3byggetilbud

  Rimelig pris, pænt arbejde, oveholdt vores aftale. Jeg vil helt klart bruge den samme elektriker igen.

  Hvad tilbyder vi af el-arbejde i Smørum?

  JJ montering er et elektriker firma der tilbyder hjælp til privat- og erhvervskunder. Vi står klar med vores ekspertise og et godt tilbud til forskellige slags elinstallationer.

  Vi tilbyder almindelig el-opgaver, og vi er klar til at hjælpe dig. Har du brug for byggestrøm på en stor byggeplads eller skal du i gang med at bygge nyt hus, så står vi klar og sørger altid for sikkerhed og tryghed.

  Måske er du den heldige ejer af er en lækker elbil, og har brug for opsætning af en ladestander hjemme hos dig. Vi kan komme med forskellige løsninger og finde frem til den bedste løsning for dig.

  Kontakt JJ montering og få et uforpligtende tilbud på enhver el-opgave. Skriv en mail til jannikmontering@gmail.com eller ring til os på 40 63 31 37. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, så vender vi hurtigt tilbage med svar på dine spørgsmål eller et tilbud på din opgave.

  Læs her hvad din elektriker i Smørum kan hjælpe med

  Opsætning af ladestander

  Opsætning af ladestander

  Er du lige blevet ejer af en lækker elbil og gerne vil have monteret en ladestander derhjemme, i boligforeningen eller på arbejdet? Så er vi eksperter i montering af ladestander til elbiler.
  Læs mere

  EL-RENOVERINGER

  El-renoveringer

  Skal du have optimeret dine el-installationer i hjemme? Hos JJ montering tilbyder vi forskellige slags opgaver. Det kan være udskiftning af ledninger bag væggene, udskiftning af stikkontakter, og optimering af spare venlige el-løsninger.
  Læs mere

  UDSKIFTNING AF ELTAVLE

  Udskiftning af eltavle

  Der kan være mange grunde til at din el-tavle skal skiftes. Det er vigtigt at arbejdet bliver udført af en fagmand, så alle love og regler bliver fuldt til punkt og prikke. Vi har meget erfaring, og de rette kompetencer til at udføre arbejdet.
  Læs mere

  Almene el-opgaver

  Almene el-opgaver

  Vi udfører alle slags opgaver, og hos JJ montering er der ikke en opgave der er for lille eller for stor. Vi ankommer hurtigt til stedet og går aldrig før det hele spiller. Vi foretager elektriske reparationer af høj kvalitet.
  Læs mere

  Skal du have udskiftet din gamle el-tavle?

  Hos JJ montering er du altid sikker på, at kvaliteten er i top. Hvis din el-tavle har brug for et skift er det vigtigt arbejdet bliver udført korrekt. Hvis man er uheldig, kan man få stød eller i værste tilfælde kan der opstå elektriske brænde, hvis din el-tavle ikke er optimal. 

  El-tavler holder ikke evigt og skal derfor skiftets eller ombygges på et tidspunkt. Det kan være du er flyttet og har en el tavle der har en del år på bagen. Hvis du vil være på den sikre side, så få den tjekket af en af vores elektrikere.

  Er du i tvivl om din el-tavle skal skiftes, så kan du starte med at holde øje med disse tegn nedenunder:

  Elektriker priser i Smørum

  Det er meget forskelligt hvad en elektriker koster. Det kommer helt an på hvor stor en opgave der skal udføres. Vi bestræber os på at være prisvenlige samtidig med vi at ikke forlader en opgave før det hele spiller. 

  Du kan nemt udfylde vores kontaktformular, og få et uforpligtende tilbud, så du kan få en idé om hvad din næste el-opgave koster.

  Hvis din el-tavle er over 25 år gammel kan det være en god ide at få den tjekket, så du er sikker på, at alt er i orden. Din tavle kan godt holde længere, alt efter hvor meget slid der er på din el-tavle. Levetiden på en el-tavle er typisk alt mellem 25 og 40 år. Er din el-tavle blevet meget slidt med årene, skal din el-tavle skiftes.
  Det er aldrig et godt tegn hvis der er noget der lugter brændt, og kommer det fra din el-tavle, skal den skiftes. Det kan føre til elektriske brænde, hvis du ikke er opmærksom.

  Går lyset for tit? Måske har din el-tavle ikke længere evnen til at levere strøm til hele din bolig. Hvis dette er tilfældet kan det skyldes at el-tavlen er slidt og trænger til en udskiftning. El-arbejde skal altid udføres sikkert og med erfaring, så har du brug for udskiftning af gammel el-tavle, så tøv ikke med at kontakte os.

  Elektriker døgnvagt i Smørum

  Har du brug for akut elektrikerarbejde, så står vi klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Det kan være stressende lige pludselig at stå uden strøm, derfor kan du altid ringe til os 365 dage om året uanset tidspunkt, så sender vi en erfaren mand ud der kan hjælpe dig.

  Vi ønsker at vores kunder føler sig sikre hos os, og kan få den hjælp de har brug for. Står du i en situation hvor du har været udsat for elektrisk stød eller kommer der en brændt lugt fra din el-tavle, skal du straks slukke for din hoved afbryder, og vente på hjælp.

  Er tilfældet ude, så kontakt os på 40 63 31 37 og få hjælp hurtigst muligt.

  Når du skal have hjælp fra en elektriker i Smørum til det ene eller det andet i din bolig eller din virksomhed, er du selvfølgelig interesseret i at få arbejdet udført af en professionel, der har helt styr på sit fag.

  Når du ringer til os her hos JJ Montering, kan du altid være sikker på, at du får en lokal fagmand med mange års erfaring, som gør en dyd ud af at levere en høj kvalitet i alle opgaver. Vi har erfaring inden for stort set alle former for elektrisk arbejde, og vi arbejder konstant på at udvikle os og blive bedre, så vi altid kan levere den bedste el-service for dig.

  Hos JJ Montering er det altid dig som kunde, der er i centrum. Vi gør med andre ord en dyd ud af at lytte til dine krav og behov, så du føler, du bliver hørt, og så du kommer til at stå tilbage med et resultat, der lever op til alle dine krav.

  Når du ringer eller skriver til os for at få hjælp, tager vi din opgave seriøst, og vi vender altid tilbage med seriøse bud på, hvordan opgaven bedst muligt kan løses. Vi tager en snak med dig for at finde ud af, hvad du ønsker, og vi lytter til dine krav hele vejen igennem – lige meget om der er tale om små projekter som installationen af en opvaskemaskine eller et større projekt som opsætningen af en ladestander i din garage.

  Hvis du gerne vil have en lokal elektriker i Smørum til at hjælpe dig med en opgave i din bolig eller din virksomhed, er JJ Montering altid et godt valg. Vi vil gerne være din lokale elektriker i Smørum, som står klar med solid og erfaren el-service, når dine installationer trænger til en opgradering, eller når du har brug for akut hjælp fra en elektriker på døgnvagt.

  Vi er altid tæt på dig i Smørum, og vi kan derfor hurtigt rykke ud, når det bliver nødvendigt. Ved at kontakte os vil du opleve flere fordelene ved at vælge en lokal elektriker i Smørum, da du bl.a. ikke skal betale mange penge for elektrikerens transport, mens du på samme tid får mulighed for at opbygge et godt forhold til din lokale elektriker.

  En lokal elektriker i Smørum giver på den måde mere tryghed for dig, der skal i gang med et eller flere projekter, og da vi på samme tid rigtig gerne vil hjælpe til i vores lokalmiljø med den bedst mulige service, ved du, at du får en fagmand, som gør sit bedste for at sikre, at dit projekt kommer godt i mål.

  Vores erfarne elektrikerfirma står altid klar til at sende en fagmand ud til din adresse, og du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du står og mangler en elektriker i Smørum i dag.

  Kontakt os i dag

  Har du brug for hjælp til dit el-arbejde? Så er er du mere end velkommen til at ringe os op på 40 63 31 37 eller sende os en e-mail til jannnikmontering@gmail.com. Du har også mulighed for at udfylde vores formularSå vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud til dig indenfor et døgn.