Elektriker Gilleleje

Leder du efter en elektriker i Gilleleje, som kan hjælpe dig med din el-opgave? JJ Montering monterer og udfører el-arbejde i Gilleleje og omegn. Med mange års erfaring i elbranchen kan du være sikker på, at din opgave fuldføres tilfredsstillende. Læs her hvad vores kunder vælger os på:

Få et uforpligtende tilbud


  Det synes kunderne om os

  5/5

  Anders

  Fra 3byggetilbud

  Jeg fik en god service fra start til slut, og arbejdet er udført godt og professionelt.

  5/5

  Else

  Fra 3byggetilbud

  Rigtig god oplevelse. Meget serviceminded håndværker. Rimelig pris.

  5/5

  Mette

  Fra 3byggetilbud

  Rimelig pris, pænt arbejde, oveholdt vores aftale. Jeg vil helt klart bruge den samme elektriker igen.

  Lokal elektriker i Gilleleje

  JJ Montering er Gillelejes lokale elektriker. Vi er lokalområdets foretrukne valg, da vi altid har vores på det rene, ift. aftaler, service og kvalitet. Vi sætter os altid i kundens sted, og sørger for, at du er tilfreds, hver gang. 

  At kende sin lokale elektriker i sit nærområde kan kun være en fordel. Du kan altid tage kontakt til os, når du har udfordringer med dine elinstallationer. Uanset hvad der skal laves, så kan vi løse problemet for dig. 

  Vi opretholder altid den gode service og høje standard og er opdateret med nyeste teknologier indenfor el-faget. Derfor kan du være helt tryg, når vi løser dit el-arbejde. Længere nede på siden kan du læse mere om, hvad du kan forvente, når du får os ud til din opgave. 

  Se her hvad Elektriker Gilleleje tilbyder af ydelser

  Opsætning af ladestander

  Opsætning af ladestander

  Er du lige blevet ejer af en lækker elbil og gerne vil have monteret en ladestander derhjemme, i boligforeningen eller på arbejdet? Så er vi eksperter i montering af ladestander til elbiler.
  Læs mere

  EL-RENOVERINGER

  El-renoveringer

  Skal du have optimeret dine el-installationer i hjemme? Hos JJ montering tilbyder vi forskellige slags opgaver. Det kan være udskiftning af ledninger bag væggene, udskiftning af stikkontakter, og optimering af spare venlige el-løsninger.
  Læs mere

  UDSKIFTNING AF ELTAVLE

  Udskiftning af eltavle

  Der kan være mange grunde til at din el-tavle skal skiftes. Det er vigtigt at arbejdet bliver udført af en fagmand, så alle love og regler bliver fuldt til punkt og prikke. Vi har meget erfaring, og de rette kompetencer til at udføre arbejdet.
  Læs mere

  Almene el-opgaver

  Almene el-opgaver

  Vi udfører alle slags opgaver, og hos JJ montering er der ikke en opgave der er for lille eller for stor. Vi ankommer hurtigt til stedet og går aldrig før det hele spiller. Vi foretager elektriske reparationer af høj kvalitet.
  Læs mere

  Elektriker Gilleleje pris

  Det er forskelligt hvad det koster at få en elektriker i Gilleleje ud til dig. Oftest afhænger det af hvor stor eller lille din opgave er. Derfor anbefaler vi at du sender en forespørgsel til os, hvor du beskriver din el-opgave så godt som muligt.

  Det kan du gøre ved at udfylde vores kontaktformular eller sende en e-mail. Med et tilbud vil du kunne se, hvad prisen er på det, som du skal have lavet.

  Desuden kan vi hjælpe dig med at få skræddersyet et tilbud til dig, så det matcher med dine ønsker og behov. Tilbuddet er selvfølgelig helt uforpligtende.

  Hos JJ Montering ved vi alt om, at problemer med elektriske installationer ikke bare er noget, der sker mellem 8 og 16 på hverdage. Elektriske problemer kan lige så godt opstå midt om natten eller juleaften, så hvad gør du, når du står med et akut problem uden for normal åbningstid?

  Du ringer selvfølgelig til en døgnvagt elektriker i Gilleleje her hos JJ Montering. Vi har altid en elektriker på døgnvagt, hvilket vil sige, at vi kan rykke ud til dig i Gilleleje på hvilket som helst tidspunkt. Sen nat eller tidlige morgen, juleaften eller påskesøndag – vi har altid bemanding på, som kan hjælpe dig, når det bliver nødvendigt.

  Du kan ringe til os, uanset hvad din situation er. Det kan være, du oplever røg eller varmeudveksling fra en elektrisk installation, eller det kan være du har set gnister. Lige meget hvad, kan du tage fat i os, så du kan føle dig tryg, og så problemerne bliver løst, inden de udvikler sig til noget mere alvorligt.

  I de fleste hjem bliver der brugt tusindvis af kroner på elektricitet hver måned. Det er med andre ord dyrt at holde alle vores moderne apparater kørende, når du hver dag har brug for god belysning, underholdning, madlavning og meget andet.

  Men der findes faktisk måder, hvorpå du kan spare på elregningen uden at skulle skrue ned på dit forbrug af elektriske apparater. Som din elektriker i Gilleleje kan vi nemlig hjælpe dig med at energioptimere din bolig.

  Hvis dine elektriske installationer og apparater er mere end 10 år gamle, er der nemlig kommet mange mere energivenlige alternativer til siden da. Det gælder både for stikkontakter, ledninger og andet elektrisk inventar.

  Moderne elektriske installationer og apparater er med andre ord langt mindre energikrævende, og det betyder, at du kan skære en betragtelig del af din elregning ved at få foretaget en energioptimering med hjælp fra din elektriker i Gilleleje.

  Vi kan rådgive dig om, hvor der er penge og hente, ligesom vi naturligvis også står klar til at udføre selve arbejdet, hvis du beslutter dig for at trykke på knappen og sætte gang i diverse optimeringer af dine elektriske installationer. Tøv derfor ikke med at give os et kald i dag, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du kan skære ned for elregningen med en energirenovering.

  Som lokalt elektrikerfirma i Gilleleje tager vi vores kunder seriøse. Vi vil rigtig gerne hjælpe til i vores lokalområde med solid el-service, og vi vil rigtig gerne stable en god forbindelse på benene til dig, der bor i Gilleleje eller omegn.

  Som din elektriker i Gilleleje lytter vi til dig og dine krav, og vi tager din opgave seriøst fra første skridt. Det betyder, at vi laver en god plan sammen med dig, så vi får skabt den mest optimale løsning, og så du kan være sikker på, at du kommer godt i mål med dit projekt i Gilleleje eller omegn.

  Få et uforpligtende tilbud

  Hos JJ Montering kan du med fordel indhente et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi anbefaler at du tager kontakt til os, ligeså snart problemet banker på døren. Jo tidligere vi kan komme ud og løse din el-opgave, jo bedre. 

  Det kan både spare dig tid og penge at få en elektriker ud i god tid. Ring til JJ Montering på 40 63 31 37 eller skriv en e-mail til jannikmontering@gmail.com, hvor du beskriver din el-opgave så grundigt som muligt. Vi vender tilbage indenfor 24 timer med et tilbud, som du frit kan takke ja eller nej til.